Uw Samsung Galaxy s8 scherm vervangen we in een handomdraai

11 juni 2018

Posted in Smartphone en Tablet

Wilt u graag uw Samsung Galaxy s8 scherm vervangen omdat u deze high end smartphone per ongeluk hebt laten vallen? Hopelijk hebt u nog garantie en kunt u het Samsung Galaxy s8 scherm vervangen uitbesteden aan probello.nl. Dan kunt u dat bedrag declareren bij de verzekering of de provider. Is dit helaas niet mogelijk? Niet getreurd, wij brengen uitzonderlijk lage reparatiekosten in rekening, ook voor de laatste nieuwste toestellen van topmerken zoals dit Koreaanse merk. Denk ook aan Sony, LG, Apple en Asus. Afijn, uw Samsung Galaxy s8 scherm vervangen is een klus die u natuurlijk uitbesteed. Het gaat immers om uiterst gevoelige onderdelen. Het scherm bestaat niet alleen uit glas maar ook uit onzichtbaar lijm en het gedeelte dat ervoor zorgt dat touch mogelijk is. Niet voor niets heet dit een “touchscreen”. Soms moet enkel het buitenste gedeelte van het Samsung Galaxy s8 scherm vervangen worden, dus het glaswerk, soms moet dit in zijn geheel. Die eerste diagnose maken wij gratis nadat u uw toestel naar ons hebt verstuurd of door ons hebt laten afhalen. Wij werken trouwens door heel Nederland en kunnen ook een Samsung Galaxy s8 scherm vervangen voor bedrijven. Wellicht hebt u voor al uw personeelsleden een dergelijke telefoon gekocht maar heeft iemand het van tafel gestoten. Ook dan kunt u te allen tijde op onze service rekenen. Een Samsung Galaxy s8 scherm vervangen is voor onze professionals namelijk een eitje.

Het Samsung Galaxy s8 scherm vervangen? Laat dat maar aan ons over

Wij maken enkel gebruik van originele onderdelen. Of het nu gaat om:

  • De S, A of J serie van Samsung,
  • De S8, S7, S6 of een nog ouder toestelmodel,
  • En of het nu gaat om het Samsung Galaxy s8 scherm vervangen of om een totaal ander onderdeel, software of intern probleem, wij gebruik enkel onderdelen afkomstig van de Samsung fabriek.

En dat geldt natuurlijk ook voor alle andere merken. Op al deze reparaties krijgt u aldus tevens levenslange garantie. Mocht het scherm na verloop van tijd weer loslaten dan kunt u het Samsung Galaxy s8 scherm vervangen wederom geheel kosteloos aan ons overlaten. Is er een ander onderdeel gesneuveld door de tand des tijds? Dan geldt die garantiezekering vanzelfsprekend niet. Wij zorgen er tevens voor dat data, tenzij het echt niet anders kan, bewaard blijven. Uw gesprekken, contactpersonen, foto’s, video’s, inloggegevens en apps blijven allemaal bewaard. En als het probleem aldus niet te verhelpen is, dan brengen wij geen kosten in rekening. Dat betekent: “no cure, no pay”. In drie stappen kunt u het Samsung Galaxy s8 scherm laten vervangen. Meldt uw telefoon aan en meldt uw probleem. Vul ook uw gegevens in en dan plannen we u zo spoedig mogelijk in. Stuur het toestel op of laat het door ons afhalen en dan kan het Samsung Galaxy s8 scherm vervangen beginnen. In no time bezorgen we uw gerepareerde en zo geliefde smartphone weer bij u thuis of op uw werk. U zult nauwelijks gemerkt hebben dat u een tijdje zonder telefoon moest rondlopen.

We halen uw toestel geheel kosteloos bij u op

Hebt u nog specifieke vragen? Is uw toestel zodanig verminkt dat u het zich afvraagt of er nog iets te redden valt? Of wilt u iets meer weten over de snelheid, onze werkwijze of bepaalde kosten? Schroom dan niet langer maar klim in de pen en schrijf een mail. Uiteraard staat de klantenservice tijdens kantooruren ook telefonisch tot uw beschikking en ten slotte is het mogelijk om een medewerker via de chat op de site aan te spreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn