Bestel hier een mooie buffel schedel voor aan de wand

13 januari 2018

Posted in Woning en Tuin

Droomt u ervan om en authentieke buffel schedel in huis te hebben? Bijvoorbeeld aan de muur in uw hal of boven uw televisiemeubel? Of wilt u dit buffel schedel liever buiten aan de muur bevestigen? Het is ook een leuk geschenk aan een vriend of familielid. Elke buffel schedel is immers bijzonder want het gaat hier niet om plastieken namaak, maar om het echte werk. U hebt nu eindelijk een Nederlandse webwinkel gevonden waar u snel een dergelijk product kunt bestellen. Wacht dus niet langer maar neem vooral even een kijkje op buffaloschedels.nl. Met zorg selecteren wij dagelijks ter plaatse diverse schedels voor de export. We halen deze objecten uit verre landen zoals Thailand en Tibet, een betwist gebied in China. Dat betekent dat u de buffel schedel van een echt dier in huis haalt. Sommige mensen vinden het wellicht morbide, dan is het niets voor hen. Maar wij vinden het uiteraard cool en hip. Het is dan ook zeker een trend die om de zoveel jaar weer terugkomt. En dat maakt de buffel schedel in onze ogen tijdloos. Het straalt een bepaalde stoerheid uit die u wellicht herkent van westerns. Hebt u uw huis Texaans ingericht? Of is het eerder Aziatisch ingericht? Dan denken we dat u in beide gevallen wel een prachtige buffel schedel kunt gebruiken.

Van dit buffel schedel krijgt u geen spijt

U vindt in onze huidige selectie een aantal producten waarvan een aantal zelfs al zijn verkocht. Zo snel kan het gaan! Ziet u bijvoorbeeld een buffel schedel die aan uw eisen voldoet? Dan is het verstandig om snel de bestelling te plaatsen voordat iemand dit product voor uw neus wegkaapt. Hoe u dat aanpakt leggen we hieronder kort even uit:

  • Klik op de buffel schedel die u wellicht wilt kopen. U kunt het product van alle kanten bekijken en u kunt op detail inzoomen,
  • U vindt er ook allerlei specificaties zoals de afmetingen, of ze gebleekt of ongebleekt zijn en of ze al dan niet gegraveerd zijn,
  • Voeg de buffel schedel toe aan het digitale winkelmandjes en rond de bestelling af door uw contact- en adresgegevens in te vullen,
  • Nu hoeft u enkel nog te betalen en dat gebeurt ook online. U bent ongetwijfeld wel bekend met iDEAL en PayPal. Dit zijn twee van de meest gebruikte betaalsystemen voor online banieren. Liever met uw creditcard betalen? ook dan is geen enkel probleem.

U vindt op de site de actuele producten. Het kan dus zo zijn dat we morgen een geheel ander aanbod online hebben staan en daarom kan het geen kwaad om de site regelmatig te bezoeken. Nadat u de bestelling hebt geplaatst krijgt u daarover een berichtje in de inbox. We laten het u ook weten als de schedel uw kant op komt. Daar zult u doorgaans niet langer dan een werkdag op hoeven wachten.

Dit zijn authentieke schedels die met zorg zijn geïmporteerd

Hebt u nog enkele vragen over het bestellen of het ophangen van een buffel schedel? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel ons eens op. Lees ook eens de recensies door van klanten die u reeds zijn voorgegaan. Als u wat meer inspiratie nodig hebt en wat sfeerimpressies wilt bekijken dan raden we het u aan om ons op te zoeken en te volgen op de sociale media waarvan we lid zijn. Zo vindt u ons snel op Facebook, Instagram en Google+. De dieren worden in de betreffende landen gebruikt voor consumptie dus we maken de dieren niet dood vanwege de schedels!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn