Dankzij obd snel een auto uitlezen

13 januari 2018

Posted in Auto's en Motoren

Met obd kunt u natuurlijk de auto’s in uw garage controleren. U kunt met obd een analyse uitvoeren door deze machine te koppelen aan de boordcomputer van de wagen. Vrijwel iedere auto heeft sinds de jaren negentig een computer aan boord dat tegenwoordig verantwoordelijk is voor vrijwel alle geassisteerde handelingen. Zo regelt het de stuurbekrachtiging en zorgt het ervoor dat airbags uitklappen tijdens een aanrijding. Ook kunnen er allerlei gegevens mee worden berekend zoals de hoeveelheid brandstof en olie dat er nog in de tanks zitten. Met een obd kunt u niet alleen op de scanner zien hoe het met de auto gesteld is,  u kunt deze gegevens met en extra kabeltje ook uitlezen naar uw pc of laptop. Handig om op die manier snel aan uw klanten te kunnen laten zien wat u precies gedaan hebt tijdens een apk-keuring of tussentijdse check-up. Ieder garagebedrijf kan daarom wel een obd scanner gebruiken. En dat is waar wij om de hoek kijken want bij obdwarenhuis.nl kunt u ze in groten getale inkopen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan eens online tussen onze huidige selectie. Misschien dat uw favoriete merk op dit moment in de aanbieding is. Dan is het zaak om hierin te investeren, zeker als u nog met sterk verouderde modellen werkt. Dit is immers het eerste dat een monteur aan gereedschap zal gebruiken tijdens een algemene periodieke keuring.

Obd staat voor on-board diagnostic

Een obd kiezen kan nog best lastig zijn. Vink in het overzicht uw voorkeuren aan om het zoekgebied snel te verkleinen:

  • Zoek bijvoorbeeld op de diverse functionaliteiten,
  • Of zoek op het minimum dan wel maximum te besteden bedrag,
  • Hebt u een favoriet merk? U kunt vanzelfsprekend op merk uw obd uitkiezen.

Online winkelen is ook voor bedrijven een uitstekende oplossing. U hebt het immers in uw eigen zaak druk genoeg en dus geen tijd om ook nog eens buiten de deur buiten werktijden te moeten winkelen naar dergelijke apparatuur. U kunt tijdens kantooruren bij ons terecht met zowel al uw vragen als uw bestellingen. We zijn van geen kleintje vervaard dus als u iedere monteur van een uitstekende scanner wilt voorzien, dan kunt u vandaag nog voor 17:00 uur bestellen zodat we morgen al kunnen leveren. Een bijkomend voordeel van een webwinkel is natuurlijk dat u dit 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt doen. U betaalt te allen tijde veilig want dit kan enkel via betaalsystemen zoals iDEAL, PayPal, Afterpay of door gebruik te maken van uw eigen creditcard. U krijgt tevens 2 jaar garantie en 14 dagen retourrecht. Hebt u bijvoorbeeld de verkeerde obd scanner besteld? Stuur het dan binnen 2 weken terug zodat we u het geld kunnen teruggeven of een alternatief kunnen toesturen.

Kies vandaag nog het apparaat uit voor uw garagebedrijf

Nadat u hebt betaald ontvangt u een bevestiging in uw mail. Het is vervolgens mogelijk om de bestelling letterlijk te volgen via het track & trace nummer. Al uw bestellingen worden overigens verstuurd zonder verdere verzendkosten dus tel uit uw winst! We hopen u regelmatig terug te zien. U wilt immers met de tijd mee gaan dus wellicht zult u in de toekomst een ander model nodig hebben. Is er een kabeltje of snoertje kapotgegaan? Kijk in dat geval even tussen de vele accessoires die u los kunt nabestellen. Met een 9,2 mag u er wel vanuit gaan dat u een uitstekende service van ons mag verwachten. Hopelijk wilt u nadien ook een beoordeling plaatsen, we horen graag hoe u de obd ervaart! Lees meer op de website van OBD Warenhuis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn