Kom verder met de loopbaancoach

16 januari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Met een banenmarkt die voor lange tijd niet zo heel erg gunstig was, is het voor veel mensen nog steeds behoorlijk lastig om nu te bepalen wat zij echt willen op het gebied van hun carrière. Behoor jij ook tot deze groep mensen en wil je hier graag wat aan veranderen? Ga dan aan de slag met een loopbaancoach.

  • Werk aan en met je sterke punten
  • Krijg loopbaanadviezen
  • Leer meer over je contractonderhandeling

De loopbaancoach kan je tijdens uiteenlopende punten van je loopbaan helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vinden van een nieuwe baan. Er wordt dan gekeken naar de sterke punten die je hebt, wat je moet verbeteren en hoe je deze op de best mogelijke manier kunt presenteren. Misschien weet jij wel helemaal niet wat je nu precies wilt op dit gebied. Samen met de loopbaancoach kun je hier achter komen. Dit kan tijdens een sessie zijn, maar je kunt hier ook een traject voor volgen. Het hangt er maar net vanaf wat je doelstellingen zijn. Als jij ook niet zo goed weet wat je nu precies wilt bereiken, dan raden we je aan om contact op te nemen met de coach van Different Coaching. Zij kan dan samen met jou het gesprek aangaan en er zo achter komen wat je nu precies nodig hebt. Aan de hand daarvan kan er dan bepaald worden of je het beste kunt kiezen voor een of twee sessies of dat een traject beter voor jou zal werken.

Samenwerken met de loopbaancoach

Het vinden van het juiste pad voor jouw loopbaan of het vinden van een nieuwe baan, kan behoorlijk lastig zijn. Het komt in ieder geval met de nodige uitdagingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het vinden van een nieuwe baan? Misschien heb jij er geen moeite mee om te ontdekken wat je wilt en kan, maar is het krijgen van de juiste baan een uitdaging voor jou. Heb jij, net als veel andere mensen, ook zo’n moeite met contractonderhandelingen? Ook dan is de samenwerking met de loopbaancoach echt iets voor jou. Tijdens een sessie kan ze jou leren hoe je dit het beste aan kunt pakken. Uiteindelijk wil jij natuurlijk het contract en het salaris krijgen waar je recht op hebt! Veel mensen vinden het echter moeilijk om te onderhandelen. Je bent al zo blij dat je deze baan gevonden hebt en dan is het lastig om dit echt goed aan te pakken. De loopbaancoach laat je zien hoe je dit moet doen.

Kies voor jezelf

Het vinden van een geschikte baan kan daarnaast net zo moeilijk zijn. Misschien vind jij het ook wel lastig om nu te bepalen wat je wilt. Je gaat van baan naar baan, maar je blijft nergens echt lang hangen omdat het toch niets voor jou is. Als dit jouw situatie omschrijft, dan is het tijd om daar vandaag nog verandering in te brengen. Het is namelijk echt niet nodig om zo door te gaan. Met de juiste loopbaanadviezen van de loopbaancoach kun jij er al op een zeer korte termijn achter komen wat voor jou wel en niet werkt. Het is niet voor niets dat er steeds meer mensen zijn die kiezen voor het vragen van advies aan een loopbaancoach. Het kan zomaar het verschil maken tussen een geweldige carrière hebben of jarenlang balen dat je nog steeds die ene baan niet gevonden hebt. Dit laatste is echt niet nodig dankzij de loopbaancoach. Neem daarom vandaag nog contact met haar op en vind die baan die zo goed bij jou past!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn