Bestel smartphone hoesjes voor het hele gezin

17 augustus 2016

Posted in Smartphone en Tablet

smartphonehoes - Smartphone hoesjesSmartphone hoesjes zijn er in vele soorten. Zo hebben wij van smartphonehoesj.com hoesjes voor allerlei type smartphones. En dat is erg handig, zeker als u in uw gezin vele uiteenlopende merken en types hebt. Wellicht wilt u als kerstcadeau of Sinterklaascadeau aan al uw kinderen en partner smartphone hoesjes uitdelen zodat u straks niet met hoge kosten komt te zitten als er een toestel sneuvelt. Dat levert verdrietige kinderen op en daar bovenop hoge reparatiekosten als u het abonnement nog moet uitzitten. Als extra tip zeggen we daarom altijd dat het verstandig is om een verzekering af te sluiten bij uw telecomprovider. Mocht uw smartphone ondanks de beschermende werking van onze smartphone hoesjes toch kapotgaan, dan kan het snel en kosteloos worden gerepareerd. Sterker nog, de provider geeft u een leentoestel en als uw smartphone niet meer te repareren valt, dan krijgt u vaak een nieuw toestel of mag u het leentoestel houden tot uw abonnement afloopt. Toch betekent dat niet dat het slim is om geen smartphone hoesjes te gebruiken. U voorkomt immers liever ongelukken dan ze te laten gebeuren. Kiest u daarom voor een van de vele smartphone hoesjes uit ons assortiment. Wilt u graag uzelf kunnen uiten door middel van kledingaccessoires? Dan zou u de smartphone en dergelijke hoesjes kunnen zien als verlengstuk van uw outfit. U mag gezien worden met onze smartphone hoesjes, kijkt u maar eens naar de diverse voorbeelden die u op onze landingspagina aantreft.

Dankzij onze smartphone hoesjes leeft uw smartphone langer

Deze smartphone hoesjes hebben twee belangrijke functies die we in de vorige alinea hebben aangestipt:

  • In de eerste plaats beschermen uw smartphone hoesjes uw toestel tegen schade. Het kan daarbij gaan om botsingen, valpartijen of waterschade.
  • En in de tweede plaats zeggen deze smartphone hoesjes veel over u. U kunt hoesjes kopen met een bepaalde opdruk zoals een afbeelding of een tekst. Ook kunt u blanco hoesjes in een bepaalde kleur aanschaffen die u zelf kunt versieren. Wilt u liever een leuk design hebben? U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment.

Wist u dat er vele mensen zijn die meerdere smartphone hoesjes in een keer bestellen? Zo kunnen ze dagelijks hun hoesjes combineren met hun outfit. Misschien bent u niet zo van de trends en houdt u zich niet erg bezig met de mode, het maakt ons uiteraard niets uit. Zolang u maar weet dat ook dit een mogelijkheid is. Wij zijn dan ook van alle markten huis.

Meer weten over online bestellen? Vraag het onze klantenservice

Ziet u het wel zitten om bij ons te bestellen maar bent u niet zo vaardig in het maken van keuzes? Schakel dan onze hulp in! Wij zijn telefonisch te bereiken zodat u direct met onze hulp uw favoriete hoesje kunt uitkiezen en bestellen. Hebt u daar geen tijd voor? Stuur ons dan een e-mail. Dan kunt u in uw eigen tijd de stappen doorlezen die we u toemailen. U kiest uw geliefde hoesje uit, u vult uw contact- en adresgegevens in en u betaalt door middel van iDEAL, PayPal of uw credit card. En dan kunt u morgen al gebruik gaan maken van deze prachtige hoesjes. Naast hoesjes verkopen we vele accessoires voor uw smartphone. Zo hebt u misschien een extra oplader nodig zodat u niet de hele tijd uw normale oplader mee hoeft te nemen. Bij ons vindt u dan ook noodopladers en powerbanks. Dit zijn opladers die u onderweg aan kunt sluiten zonder energiebron nodig te hebben. Deze powerbanks kunt u na gebruik via uw USB-aansluiting op uw pc weer opladen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn