Verras je werknemers met de mooiste kerstpakketten

28 augustus 2016

Posted in Nieuws

Het is als werkgever natuurlijk fijn als je loyale hardwerkende mensen in dienst hebt. Als werkgever is het belangrijk dat je organisatie goed op orde is en dat bereik je juist door de juiste mensen aan te nemen. Als die mensen hun werk dan goed en naar behoren uitvoeren, dan is het ook wel zo fijn dat je ze als werkgever in ieder geval beloond met een presentje tijdens de kerstdagen. Dit is natuurlijk de beste tijd om je werknemers te laten zien dat je echt oprecht blij bent met hun werkzaamheden. Je kan het tijdens de rest van het jaar uiteraard ook laten zien. Je kunt bonussen uitdelen wanneer dat mogelijk is en je kunt natuurlijk ook gewoon af en toe eens een bedrijfsuitje plannen. Je kan er dus voor zorgen dat het niet alleen maar werk is op het kantoor, maar dat er ook ruimte is voor ontspanning, plezier en teambuilding. Het is immers één ding als je allemaal afzonderlijke krachten hebt die goed presteren, maar als je echt helemaal goed uit de verf wil komen, moet je er ook nog eens voor zorgen om de sociale cohesie op het kantoor te versterken. Mensen die op elkaar ingespeeld zijn functioneren beter en houden meer tijd over om er andere werkzaamheden bij te nemen. Daar komt bij dat mensen die werkzaam zijn op een kantoor waar ze zich echt helemaal op hun gemak voelen, minder snel ontslag nemen of ander werk gaan zoeken. Op die manier behoud je het goed functionerende team gemakkelijker, dan wanneer je niets aan de sfeer doet en alleen aandacht besteedt aan individuen. Verder is het natuurlijk ook zo dat je met een goede sfeer het werk kunt maximaliseren, want werknemers zijn in een dergelijke context eerder bereid om meer te doen en dat ook onderling goed te verdelen. Dus als iemand bijvoorbeeld uitvalt door ziekte, dan is het op de werkvloer vaak een kwestie van onderling te boel verdelen en werkzaamheden overnemen. Dat wordt dan later weer goed gemaakt als de desbetreffende werknemer weer terug is. Als je als werkgever dus veel aandacht besteedt aan de sfeer op het kantoor, dan is het managen van het personeel een stuk makkelijker. Om dus terug te komen op het presentje van de kerstdagen, het is natuurlijk tijdens die periode zeer geschikt om je werknemers te belonen met een mooi kerstpakket. Als je werknemers het echt goed hebben gedaan en als je dus ook zeer tevreden bent, dan kun je eigenlijk niet volstaan met normale standaard kerstpakketten. Je moet dan eigenlijk even iets bijzonders doen voor je collega’s. Dat kan natuurlijk, als je een beetje weet waar je goed uit de voeten kunt als het op kerstpakketten aankomt. Niet alle kerstpakketten zijn uiteraard even interessant en het hangt er ook erg vanaf of de kerstpakketten passen bij doelgroep. Het kan dus best zo zijn dat de kerstpakketten op zichzelf genomen erg mooi zijn, maar door een bepaalde groep mensen helemaal niet gewaardeerd worden. Denk aan kerstpakketten vol met vlees die geleverd worden op een kantoor waar 50% van de werknemers vegetarisch is.

Waar vind ik geschikte kerstpakketten voor mijn werknemers?

Het vinden van de juiste kerstpakketten kan soms erg lastig zijn. Vooral als je een werkvloer hebt met zeer diverse mensen. Natuurlijk is dat niet erg als het je gewoon om het idee gaat en dat alle soorten van kerstpakketten dus goed zijn. Maar als je echt wilt schitteren en er voor wilt zorgen dat je werknemers je waarderen voor je inzet, dan zal je wellicht net even iets harder je best moeten doen. Gelukkig hoef je dit allemaal niet zelf te doen. Via kerstpakket.nl kun je namelijk gebruik maken van de expertise van de medewerkers van die website. Je kunt deze mensen dus vragen wat geschikte kerstpakketten zijn, wat de opties zijn en of je ook iets anders zou kunnen kiezen. Als je die laatste vraag stelt, dan is de kans groot dat ze je zullen adviseren om de kerstpakketten gewoon zelf samen te stellen. Als je dat doet, dan kun je immers zelf bepalen wat er in komt en je kunt ook de kleur van de kerstpakketten bepalen. Daarnaast is het mogelijk om de kerstpakketten dan ook zo in te richten, zodat ze bijvoorbeeld gelinkt zijn aan een prestatie van de medewerkers van het kantoor. Een doel dat behaald is kan op die manier extra gevierd worden en je de werknemers zullen direct ook voelen dat de prestaties die ze geleverd hebben gewaardeerd worden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je op die manier het groepsgevoel nog eens een keer benadrukt en daardoor dus ook versterkt. Dat is beter dan dat iedereen gewoon individueel een kerstpakket krijgt. Kerstpakketten zelf samenstellen is dus een uitstekende optie om je werknemers te laten zien dat je ze waardeert en dat je trots bent op de prestaties.

De voordelen van kertpakket.nl

Het bestellen van kerstpakketten via kerstpakket.nl heeft natuurlijk enkele voordelen.

  1. Allereerst zijn de kerstpakketten altijd op tijd. Je werknemers zullen dus nooit het nieuwe jaar in gaan zonder een kerstpakket.
  2. Je kunt de hierboven besproken op maakt gemaakte kerstpakketten al bestellen vanaf 50 stuks.
  3. nl is de grootste aanbieder van Nederlander en dus zal je nooit te weinig keuze hebben.
  4. Tot slot krijg je 100% garantie en ben je dus altijd verzekerd van een goed product
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn