Breng zelf een epoxy coating aan!

21 oktober 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zelf aan de slag met het aanbrengen van een goede epoxy coating is voor veel mensen natuurlijk heel erg lastig. Het moet niet zo zijn dat u niet weet waar u mee bezig bent, maar in de meeste gevallen is het goed mogelijk om een mooie vloer te leggen. Met een epoxy coating is het geen enkel probleem om een egale vloer te krijgen. U kunt in de meeste gevallen ook heel gemakkelijk eerst even wat idee├źn op doen in de showroom van Decochip. Hier vindt u namelijk veel vloeren die al helemaal klaar zijn en die een uitstekend beeld geven van alle mogelijkheden. U kunt op deze manier ook een betere inschatting maken van de kleuren en natuurlijk van de hoeveelheid glans. Niet iedereen wil een vloer van hoogglans in de woning hebben. Door van te voren de verschillende mogelijkheden door te nemen is het veel makkelijker om een goede keuze te maken. De epoxy coating blijft heel lang liggen, het zou dus zonde zijn wanneer u niet helemaal zeker bent van de nieuwe kleur. Een epoxy coating hoeft niet alleen op de vloeren aangebracht te worden. Wanneer u graag een strak en modern interieur wilt tonen is het ook goed mogelijk om bijvoorbeeld eerst te kijken naar een coating voor op de muren. U kunt er uiteraard voor kiezen om alles in dezelfde kleur aan te brengen, maar wat afwisseling maakt de ruimte vaak interessanter en natuurlijk ook veel mooier. Het bestellen van de epoxy coating is heel makkelijk en kan gedaan worden bij decochip.nl. Hier wordt u altijd goed geholpen:

  • Veel advies van medewerkers
  • Een duidelijk overzicht van mogelijkheden
  • Goede workshops om te leren hoe het moet

Met de juiste workshop weet u zeker dat u zonder problemen de vloer met epoxy coating aan kunt leggen. Het is dus helemaal niet zo dat u het vaak moet proberen en dat het dan fout gaat. Het beste is natuurlijk om het altijd meteen goed te kunnen doen. U kunt zich meteen aanmelden voor de workshop wanneer u interesse heeft in het aanleggen van een vloer met epoxy coating. De workshop is helemaal niet duur en wanneer u nog geen ervaring heeft met epoxy coating is het wel verstandig om deze workshop te volgen.

Mooie kleuren epoxy coating

Epoxy coating kan in veel verschillende kleuren worden besteld. Het is gemakkelijk om snel een goede kleur te kiezen door de voorbeelden op de website door te nemen. Hierdoor weet u zeker dat u snel een vergelijking kunt maken en duurt het ook niet lang voordat u de epoxy coating in huis heeft. Wanneer u nog vragen heeft over het product is het wel slim om van te voren even contact op te nemen. U wilt natuurlijk wel zeker weten dat de coatings ook in uw huis aangebracht kunnen worden. In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem, maar het wordt toch lastig wanneer u geen goede ondergrond heeft. In sommige gevallen moet er eerst een goede basis voor de coating worden aangelegd. U kunt hier veel informatie over krijgen door de deskundige medewerkers te bellen of te mailen. Zij staan u altijd graag te woord.

Maak een afspraak voor de showroom

De showroom bekijken is heel leuk om te doen. Hier vindt u mooie voorbeelden van deze moderne vloeren en kunt u gemakkelijk uitzoeken welke vloer u het mooiste vindt. Maak dus vooral snel een afspraak om te kijken in de showroom. Hier kunt u ook meteen al uw vragen stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn