Sierbestrating in Breda nodig?

22 oktober 2016

Posted in Woning en Tuin

vanoorschothoveniers - sierbestrating bredaWilt u graag uw tuin aanleggen? Wilt u alleen een terras met een gazon, of wilt u een spectaculaire tuin met veel flora? Of hebt u hulp nodig bij het maken van een nieuwe oprit? Wat u dan ook wilt doen met uw tuin, kijkt u eens op vanoorschothoveniers.nl. Wij werken voornamelijk in Noord-Brabant en omringende provincies. Zoekt u bijvoorbeeld een bedrijf voor uw sierbestrating? In Breda? Schroom dan niet langer maar bel of mail ons vandaag nog. Als u een bedrijf voor sierbestrating in Breda zoekt dan bent u vrijwel automatisch een dief van u eigen portemonnee. Zoek sierbestrating buiten Breda, namelijk bij ons. Wij werken vanuit Oud-Gastel, dus we staan binnen een half uur bij u op de stoep. Naast sierbestrating in Breda werken wij aldus in diverse plaatsen en steden van deze provincie. En dat is ook niet zo vreemd want we worden veelvuldig ingezet voor allerlei klussen. Zo kunnen we uw sierbestrating verzorgen. Breda is een van de grotere steden van de provincie. Als u hier naartoe verhuisd en u komt van het platteland dan is dat een wereld van verschil. Wilt u daarom uw tuin landelijk inrichten? Dan kunt u met ons contact opnemen want we maken graag een eerste schets. Sierbestrating in Breda aanleggen is overigens slechts een van de vele mogelijkheden die u bij van Oorschot hoveniers hebt.

Zoekt u een bedrijf voor sierbestrating in Breda?

Zoals we daarnet al zeiden kunnen we naast sierbestrating in Breda nog veel meer voor u betekenen. Dat komt omdat sierbestrating in Breda aanleggen vaak slechts een van de vele werkzaamheden zal zijn als u een nieuwe tuin wilt aanleggen:

  • U wilt er ook een schutting bij bouwen
  • Een grasveld aanleggen
  • En uw tuin voorzien van planten, bloemen, boompjes en ander groen.

Voor al deze klussen en het onderhoud van de tuin kunt u ons inhuren. Wij werken van begin tot het einde van het project voor u. Sterker nog, ook na de aanleg kunt u ons blijven inhuren zodat uw tuin er altijd tiptop in orde uitziet. Als u beiden fulltime werken dan schiet onderhoud van de tuin er nog weleens bij in. Maar u wilt in de lente en de zomer in het weekend wel lekker buiten kunnen zitten. Een mooi gazon met een terras is dan onontbeerlijk. En als dit overwoekerd wordt door onkruid of planten die nodig gesnoeid moeten worden, dan voelt u zich niet thuis. Een tuinman inhuren is daarom zeker geen overbodige luxe. U kunt zelf de frequentie bepalen. Hebt u elke week iemand nodig? Of wilt u alleen een hovenier inhuren om uw tuin zomer- en winterklaar te maken? Bij ons kan het allemaal.

Vraag vandaag nog naar onze voorwaarden

Als u dus op zoek bent naar een bedrijf voor sierbestrating in Breda dan hopen we dat u onze website eens aandachtig bekijkt. We hebben diverse stenen voor u in petto. Van simpele grijze stoeptegels tot aan natuursteen. Ook qua vorm en grootte verschillen deze tegels enorm. Wilt u een bijzonder mozaïek van stenen in allerlei verschillende kleuren? Of liever een simpel terrasje? Wij zijn in ieder geval van alle markten thuis. Vraagt u daarom online een offerte aan. U mailt uw wensen aan ons door, wij kijken ernaar en berekenen de kosten. Natuurlijk mag u ook bij ons in Oud-Gastel langskomen zodat we met u rond de tafel kunnen zitten, op zoek naar een perfect ontwerp. Om alvast wat inspiratie op te doen kunt u onze portfolio bekijken op de website of ons volgen via sociale media zoals Facebook en Pinterest die we veelvuldig updaten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn