Veel mogelijkheden met textieldruk

22 oktober 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Als u bedrijfskleding wilt gaan bedrukken met het eigen logo, dan is het belangrijk om niet zomaar met de eerste de beste drukker die u tegen komt in zee te gaan. Het is de moeite waard om even verder te kijken dan uw neus lang is, want er is een grote kans dat er een goedkoper adres bestaat dan die ene drukkerij op de hoek van de straat. Textieldruk is niet overal verkrijgbaar tegen hetzelfde tarief en daarom loont het om even te zoeken naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Als u dit gaat doen, dan komt u voor textieldruk al gauw bij VK Print uit. Wij staan te allen tijde voor u klaar om uw kleding te bedrukken voor middel van textieldruk. Wij hebben hiermee nog nooit een klant teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om met ons in zee te gaan. Daar is nog nooit iemand minder van geworden. Bij VK Print bent u zeker weten aan het juiste adres voor textieldruk, omdat wij ruime ervaring op hebben gedaan op dit vlak. Bovendien kunnen wij ook vele andere vormen van drukken voor u inzetten, waarover u meer kunt lezen op onze website vkprint.nl. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Textieldruk is geschikt voor grotere letters en logo’s

Natuurlijk wilt u dat het bedrijfslogo goed opvalt. Dat is per slot van rekening weer wat extra  reclame voor uw onderneming. En een beetje extra naamsbekendheid is ook niet verkeerd. En dat komt mooi uit, want textieldruk is bij uitstek geschikt voor het bedrukken van kleding met een wat groter logo. Ook de letters moeten niet al te klein zijn voor deze drukvorm. Dus hebt u zo’n drukopdracht voor ons? Dan is textieldruk de juiste techniek om in te zetten. Als u andere dingen wilt laten bedrukken met afbeeldingen, om maar eens een voorbeeld te noemen, dan kunt u ook bij ons terecht voor tampondruk, rondzeefdruk en nog vele andere drukkunsten. Wij zijn van alle markten thuis en hebben ons gedurende de jaren vele drukkunsten eigen gemaakt. Kortom, bij VK Print zit u goed! Voorts is het ook goed om te weten dat u bij ons helemaal niet zo diep in de buidel moet gaan tasten om gebruik te kunnen maken van textieldruk. Wij hanteren erg lage tarieven, nu en in de toekomst. Dus wanneer u ook diverse bedrijfshesjes wilt laten bedrukken, bij ons zult u altijd voordelig uit zijn. En zeg nou zelf, u wilt toch ook liever geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Betaal daarom niet meer dan strikt noodzakelijk is voor het drukken en kom bij ons!

Heeft u nog vragen?

Ondanks de uitgebreide informatie in deze tekst en op onze website vkprint.nl kan het natuurlijk nog zijn dat u met vragen bent blijven zitten. In dat geval raden wij u zeker aan om even contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door:

Kortom, wij zijn goed bereikbaar. Het is maar net hoe u ons het liefste wilt benaderen. De ene wil telefonisch iets overleggen, terwijl de ander het prettiger vindt om gewoon een mail te sturen. Bij ons kan het allemaal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn