Brochures

7 juni 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Professionele brochures drukken bij Drukwerkdeal.nl is een andere manier om een nieuwe collectie, diensten of andere bijzondere wetenswaardigheden te verkondigen. Een brochure is vaak een klein boekwerk, te vergelijken met een tijdschrift of een klein boekje. Het is ideaal om uit te delen op een evenement of ergens neer te leggen. Bij Drukwerkdeal.nl zijn er allerlei soorten brochure-uitgaven samen te stellen. Zorg er allereerst voor dat je de bestanden gereed hebt, die verwerkt moeten worden in de brochure. Zodra je deze hebt verzameld, kan je aan de hand van de stappen op de website de vormgeving van de brochure selecteren. Dit gaat heel eenvoudig en na het voltooien van alle stappen, is Drukwerkdeal.nl de brochures drukken voor je. Het begint bij het kiezen voor het inbinden. Dit is erg afhankelijk van het aantal pagina’s van je brochure. Drukwerkdeal.nl biedt de keuze tussen gelijmd, geniet, wire-o, losbladig en oognieten. Een brochure in de laatste vorm kan makkelijk opgeborgen worden in een multomap. Wanneer je klikt op een van de opties, dan wordt er direct een korte inleiding gegeven met daarin de mogelijkheden. Zo staat meteen het minimaal en het maximaal aantal pagina’s die op die wijze ingebonden kunnen worden. Tot en met 200 pagina’s kan je brochures drukken en inbinden bij Drukwerkdeal.nl.

Brochures drukken in kleine en grote hoeveelheden

Over het algemeen gebeurt brochures drukken in grote getalen. Meestal hebben bedrijven direct een grote partij nodig, om deze te verspreiden op diverse locaties of op bijvoorbeeld een beurs. Maar voor kleine hoeveelheden kan je ook bij Drukwerkdeal.nl brochures drukken. Tenslotte is het ook prettig het werkelijk eindresultaat in handen te hebben na het brochures drukken. Zo kan je controleren of de door jouw opgegeven specificaties werkelijk het beloofde eindresultaat geven. Zo is het maar afwachten hoe jouw creatie eruit ziet in een A4 of A5 formaat, of dat het liggende effect beter is dan de staande. Voor een brochure kan je kiezen tussen 8 eindformaten. Naast de standaard A-formaten kan je ook de vierkant L of M kiezen. Andere selecties voor de brochures drukken is het materiaal en de cover. Voor een brochure is de cover zeer belangrijk. Afhankelijk van het inbinden heb je de keus uit de volgende covermaterialen:

  • Selfcover
  • Cover 250 g/m2 mat, glans of gerecycled
  • Cover 300 g/m2 mat, glans of gerecycled
  • Cover 170 g/m2 gerecycled
  • Omslag eenzijdig sulfaatkartong 240 of 300 g/m2

Bijna voor alle brochures wordt voor de kleuren dubbelzijdig full color gebruikt. Voor de losbladige uitvoering is ook de enkelvoudige full color een optie. Full color is perfect voor het afdrukken van afbeeldingen. Na de selectie van full collor, word je gevraagd het materiaal te kiezen. Dit betreft het papier van de brochure zelf en niet de omslag. Voor brochures drukken heb je de keuze uit houtvrij mat mc papier, houtvrij gesatineerd mc papier met glans, het ruwe ongestreken houtvrij offset papier of het gerecyclede papier.

Volg de aanleverspecificaties op

Naast de juiste opties voor de brochures drukken, is het ook essentieel de bestanden op de juiste wijze aan te leveren bij Drukwerkdeal.nl. Gelukkig hebben ze hiervoor specifieke documenten waarin de aanleverspecificaties duidelijk staan beschreven. Zelfs voor iedere brochure (gelijmd, geniet, wire-o of oognieten) is er een aparte aanleverspecificatie. Lees de aanwijzingen goed door en volg ze nauwkeurig op. Alleen op deze manier zal het resultaat op zijn best zijn. Heb je zelf vragen over de samenstelling voor de brochures drukken? Vraag dit dan gerust aan de medewerkers. Aarzel niet om contact met ze op te nemen via de chat of telefonisch. Tenslotte willen zij ook dat het eindresultaat van de brochures helemaal volgens jouw eisen is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn