Het maken van een lightspeed webshop is een vak apart

7 juni 2018

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Staat uw bedrijf nog in de kinderschoenen en wilt u voornamelijk als webwinkel fungeren? Dan kan een lightspeed webshop soelaas bieden. Maar ook voor bedrijven met een stevige reputatie in de regio is het een logische stap in deze tijden om via het internet hun reikwijdte en dus ook hun verkoop te vergroten. En dat is waar een lightspeed webshop wederom om de hoek komt kijken. Lightspeed Omnichannel is het platform waar wij mee uit de voeten kunnen. Het behelst de software waarmee we uw webwinkel in uw site implementeren. Daar komt en backend, doorgaans lastige code, en een frontend bij kijken. Dit gehele proces nemen we graag uit uw handen. Dat betekent echter niet dat de beslissingen niet door u worden genomen. Ecommerce-pro.nl is een transparant bedrijf waar u het voor het zeggen hebt. Het wordt uiteindelijk uw lightspeed webshop dus het is niet meer dan logisch dat we er eens gezamenlijk goed voor gaan zitten. U houdt daarbij rekening met de klant maar ook met de administratie. De verkoop, inkoop en het voorraadbeheer wordt in realtime bijgewerkt zodat u die cijfers letterlijk uit de lucht kunt plukken. Het prettige van deze automatisering is dat u dit niet langer zelf allemaal bij hoeft te houden. U gaat het al druk genoeg krijgen met het verwerken van vracht en het inpakken van bestellingen zodat u de garantie kunt geven aan uw klanten dat ze het pakketje de volgende dag al in huis hebben. Kijkt u ook eens op ecommerce-pro.nl.

We bouwen een lightspeed webshop zoals u dat wenst

Het is overduidelijk dat u met een lightspeed webshop op rozen zit. Het maakt ook niet meer uit dat u een bedrijf in de periferie hebt in plaats van in de Randstad. Want men kijkt online naar uw goederen en diensten in plaats van dat ze de stoute schoenen moeten aantrekken. En dat reflecteert op uw aantal bezoekers online. Natuurlijk komt er dan wel weer een stukje internetmarketing bij kijken want de lightspeed webshop moet wel bezoekers genereren die worden omgezet in klanten. Klantenbinding speelt daarbij een belangrijk rol. Er zijn een aantal tips dat we u willen geven om er in ieder geval voor te zorgen dat men snel op uw site terugkomt:

  • Zorg voor een hoge positie in de Google ranking en doe daarom aan seo,
  • Zorg ervoor dat uw website responsive is zodat het helder wordt weergegeven op smartphones en tablets,
  • Activeer sociale media, schrijf een nieuwbrief en maak af en toe aanbiedingen. De omzet zal er zeker door stijgen.

Maar het begint allemaal bij een mooi ontwerp. Hebt u al enige ideeën qua lightspeed webshop of is het allemaal nog erg nieuw? Wij horen het in ieder geval graag en gaan vervolgens snel aan de slag met de bouw. Het is altijd mogelijk om het een en ander aan te passen dus voel u vrij om in te grijpen. Des te sneller wij die informatie hebben, des te sneller we de lightspeed webshop immers kunnen aanpassen.

Een webwinkel is de ideale manier om uw reikwijdte te vergroten

Dankzij de lightspeed webshop krijgt u dus ook direct inzicht in product- voorraad- en bestellingenbeheer. Alles onder een dak en alles direct na te bestellen of te annuleren. Leuker kunnen we u niet maken. Meer weten of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Het kan allemaal. Via de mail, het contactformulier en natuurlijk de telefoon staat de klantenservice voor u klaar. We kunnen zowel een kleine als een lightspeed webshop, geheel afhankelijk van uw budget. U bent in ieder geval nooit een dief van de portemonnee.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn