Laat u behandelen door de fysio in Harderwijk

8 juni 2018

Posted in Mens en gezondheid

Heeft u pijn in uw spieren en weet u niet precies hoe u deze klachten het beste kunt behandelen? Dan is het misschien de moeite waard om een keer bij ons langs te komen. Wij zijn namelijk een fysio in Harderwijk en wij heten u van harte welkom om samen met ons team van specialisten te gaan werken aan de bestrijding van uw klachten. Wij beschikken over vele jaren ervaring en wij kunnen u oefeningen voorschrijven die u kunt doen om uw klachten te verminderen. Wanneer u graag bij ons langs zou willen komen, kunt u een afspraak met ons inplannen via onze site Quiek.nl. U zult zien dat wij u hier heel goed kunnen helpen en dat wij ons best doen om u zo snel mogelijk bij ons uit te nodigen. Wij zullen tijdens het eerste gesprek kijken waar uw klachten uit voortkomen. Wij zullen u daarom vragen hoe lang u al last heeft van uw spieren en hoe u deze klachten heeft opgelopen. Aan de hand daarvan kunnen wij als fysio in Harderwijk kijken welke oefeningen het meest geschikt zijn voor u. Wij kunnen u vertellen dat wij er alles aan doen om niet alleen de klachten weg te nemen, maar om ook naar de oorzaak van uw pijn te komen kijken. Het is namelijk zo dat deze twee verschillend kunnen zijn; waar de pijn zit, hoeft de oorzaak van uw klachten niet te zitten. Mocht u bijvoorbeeld pijn hebben in uw been, dan kan het heel goed zijn dat de klachten hun oorsprong vinden in uw rug. Wanneer u dan enkel uw been laat behandelen, zult u snel weer nieuwe klachten hebben. Vandaar dat wij als fysio in Harderwijk altijd goed kijken naar uw gehele lichaam om u vervolgens oefeningen aan te bieden die u ook op de lange termijn ten gunste zijn. Schrijf u daarom vandaag nog in voor de fysio in Harderwijk en wij zullen u zo snel mogelijk uitnodigen voor een intake.

Als fysio in Harderwijk werken wij samen met een oefeningstherapeut

Wanneer u bij ons als fysio in Harderwijk onder behandeling gaat, krijgt u de beschikking over een team van specialisten. Uiteraard wordt u behandeld door een fysio in Harderwijk, maar wij kunnen u ook koppelen aan een oefeningstherapeut. Dit betekent dat u een specialist krijgt toegewezen die u kan helpen met het doen van de oefeningen die u van uw fysio in Harderwijk voorgeschreven heeft gekregen. Het is namelijk goed om uw oefeningen onder toezicht uit te voeren zodat u er zeker van kunt zijn dat u deze goed uitvoert. Ook kan de oefeningstherapeut u een massage geven. Dat kan heel goed zijn voor het herstel van uw spieren en als fysio in Harderwijk zijn wij hier dan ook heel erg enthousiast over. Mocht u graag willen beginnen met de oefeningen die wij als fysio in Harderwijk u zullen voorschrijven, dan nodigen wij u van harte uit om vandaag nog even een afspraak met ons te komen inplannen via onze site Quiek.nl.

Wij bieden oefeningen voor jong en oud

Wij zijn een praktijk die zich heeft toegelegd op therapie voor zowel jong als oud. Mocht u dus kinderen hebben met klachten, dan kunt u die ook bij ons langs laten komen. Wij bieden hen:

  • de juiste oefeningen om aan het herstel te werken
  • begeleiding van externe specialisten om optimaal resultaat te krijgen
  • de mogelijkheid om een massage te ondergaan

Wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Het adres hiervan is Quiek.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn