Buitenspeelgoed

17 juni 2017

Posted in Nieuws

Als ouders wil je natuurlijk graag dat je kinderen niet alleen maar binnen zitten, maar dat zij ook regelmatig buiten spelen. Leuk buitenspeelgoed kan daar zeker bij helpen. We zitten allemaal, zonder dat we hier bewust voor kiezen, vaak echt veel te veel binnen. Of het nu gaat om jongeren of om volwassenen, het grootste gedeelte van onze tijd brengen we binnenshuis door. Aangezien we in huis slapen, naar werk en naar school moeten, is dat ook niet heel vreemd. Maar het is wel jammer, want de buitenlucht is erg gezond voor ons. Bovendien is voldoende zonlicht op onze huid krijgen belangrijk voor de aanmaak van vitamine D en dus voor onze gezondheid. Het kopen van buitenspeelgoed om kids te stimuleren eens de deur uit te gaan, is dus niet zo vreemd. Vaak zijn er binnen grote verleidingen, zoals de televisie of de computer. En dan hebben ze in hun kamers vaak ook nog speelgoed staan wat niet mee kan naar buiten omdat het dan vies wordt. Het is dan ook niet vreemd dat ze vaak voor kiezen om in huis te blijven. Hebben ze echter heel leuk buitenspeelgoed voor in de tuin, dan zullen ze er ook zeker vaker voor kiezen om daar mee te gaan spelen!

Verschillende soorten buitenspeelgoed

Wat voor opties heb je nu als je voor jouw zoon of dochter buitenspeelgoed wilt gaan kopen? Vaak wordt er gedacht dat er op dit gebied maar weinig keus is, maar dat is absoluut niet het geval. Als je bij de juiste winkel je licht op steekt, is er echt genoeg te vinden om ook buiten de deur heerlijk te kunnen spelen. Waar moet je dan aan denken? Als het gaat over buitenspeelgoed, dan kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • ballen: voetbal, basketbal, rugbybal, volleybal of tennisballen
  • knutselspullen, bijvoorbeeld maak je eigen vogelhuisje of kleur zand
  • loopfietsen
  • skippyballen
  • speeltenten
  • springtouwen
  • stoepkrijt
  • vliegers
  • opblaasbare zwembadjes en bijbehorend waterspeelgoed
  • spellen, zoals jeu de boules, croquet, blikgooien, darts en bullet ball

Je merkt, er zijn dus echt genoeg verschillende dingen verkrijgbaar en dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die er zijn. Er is dus echt altijd wel iets te vinden dat aansluit bij wat jouw kind leuk vindt. Want dat is natuurlijk wel belangrijk, als ze het niet aanspreekt, dan zullen ze immers nog niet naar buiten gaan. Al dit buitenspeelgoed is erg leuk om thuis te gebruiken, maar het is natuurlijk ook heel geschikt om mee te nemen op vakantie en er daar lekker mee te spelen.

Spellenrijk biedt ruime keus in speelgoed en spellen

Wil jij leuk buitenspeelgoed kopen, dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen in de webwinkel van Spellenrijk. Zij bieden namelijk een zeer ruime keus op dit gebied, waardoor er voor ieder kind en voor ieder gezin wel iets leuks bij hen te vinden is. In hun shop zul jij zeker kunnen slagen en een leuk cadeau voor je kind kunnen vinden. Niet alleen bieden zij veel verschillende soorten buitenspeelgoed aan, je kunt bij hen ook terecht voor speelgoed en spellen die je binnen kunt gebruiken. Denk dan aan gezelschapsspellen en puzzels, maar ook bijvoorbeeld aan reisspellen, educatieve spellen en hobby artikelen. En ook hebben zij gespreksstarters in hun collectie. Erg handig voor als je met een groep bent die elkaar nog niet zo goed kent of waarin mensen zitten die niet zo goed met elkaar overweg kunnen. Op deze manier kun je elkaar beter leren kennen en hopelijk ook beter leren waarderen. Of je nu dus een spel zoekt of leuk binnen- of buitenspeelgoed, bij Spellenrijk kun je het zeker vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn