Ik zocht iemand voor de boekhouding, Hengelo bood de oplossing

17 juni 2017

Posted in Financiën en Verzekeringen

Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam als zelfstandige en dat heeft mij geen windeieren gelegd. Waar ik echter wel veel moeite mee had, is dat ik vaak het idee had dat ik mijn administratie niet helemaal goed op orde had. Dat bleek ook inderdaad het geval te zijn. Ik kreeg namelijk van de belastingdienst te horen dat ik er een grote puinhoop van gemaakt had en dat ik hoognodig orde op zaken moest gaan stellen. Dat is natuurlijk wel even schrikken als je dat hoort maar ik liet mij er niet door uit het veld slaan. Ik besloot om te gaan zoeken naar iemand die mij kon helpen met de boekhouding. Hengelo is de plaats waar ik woon en daarom wou ik hier een specialist vinden op het gebied van de boekhouding. Hengelo heeft op dit gebied heel veel te bieden en dat maakte het niet eenvoudig om een bedrijf te kiezen voor mijn boekhouding. Hengelo is wat dat betreft een heel goede plaats om als ondernemer op zoek te gaan naar iemand voor de boekhouding, Hengelo heeft namelijk heel veel te bieden op dit gebied. Dat vond ik heel fijn, al was het nog niet zo eenvoudig om een bedrijf te vinden waarmee ik in zee wilde gaan. Ik ben daarom maar eens even op het internet op zoek gegaan naar mogelijkheden en ik kan u zeggen dat ik op deze manier een schot in de roos heb gedaan. Daar wil ik u in deze korte tekst graag kond van geven.

Een betaalbare deskundige voor de boekhouding? Hengelo bood het mij

Omdat ik het altijd heel erg vervelend vind om meer geld aan iets uit te geven dan nodig is, kijk ik altijd goed naar de prijzen die verschillende bedrijven hanteren. Op die manier heb ik in de loop der jaren al heel erg veel geld kunnen besparen en dat is mij altijd heel erg goed bevallen. Vandaar dat ik ook altijd even kijk waar mijn bevriende ondernemers hun experts vandaan halen. Een goede kennis adviseerde mij om eens even te gaan googelen op ‘boekhouding Hengelo’. Ik vond dit een heel goede tip en daarom ben ik diezelfde avond nog gaan zoeken op het web met de termen ‘boekhouding Hengelo’. Ik kreeg heel veel interessante sites gepresenteerd die allemaal op de een of andere manier gelinkt werden aan de termen ‘boekhouding Hengelo’. Bovenaan in deze lange lijst, stond Beersengrandiek.nl. De naam van dit kantoor sprak mij meteen aan omdat het officieel en zelfs een beetje chique klinkt. Dat past goed bij mij en daarom ben ik meteen even gaan kijken wat dit bedrijf allemaal voor mij zou kunnen betekenen. Ik zag meteen al dat ik een schot in de roos had gegoogeld toen ik ging zoeken met ‘boekhouding Hengelo’. Ik zag namelijk meteen dat dit bedrijf heel goede recensies had en daarom heb ik meteen even contact opgenomen met een van de deskundigen van dit bedrijf.

Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit bedrijf

Inmiddels maak ik al geruime tijd gebruik van een van de deskundigen van dit bedrijf op het gebied van de boekhouding. Hengelo is een plaats die heel veel keus biedt op dit terrein en dat vind ik heel fijn. Toch ben ik bij Beersen & grandiek heel goedkoop uit en dat spreekt mij erg aan. Kortom:

  • ik ben zeer content
  • ik raad dit bedrijf iedereen van harte aan
  • u kunt allerlei interessante informatie lezen op de site van deze firma

Mocht u meer willen weten, bekijk dan vandaag nog even de site van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn