Ted Biesterbos

16 juni 2017

Posted in Ondernemers en Particulieren

Sinds 1991 is Ted Biesterbos algemeen directeur van de Biesterbos Groep bv. Als projectontwikkelaar is niet alleen het realiseren van de mooiste gebouwen een belangrijke taak voor Ted Biesterbos en zijn werknemers, maar vinden zij het daarbij van groot belang dat de totale beleving klopt. Hoe Ted Biesterbos dit tot stand brengt en wat de visie is van zijn bedrijf leest u op deze pagina.

Een beleving creëren

Voor Ted Biesterbos is projectontwikkeling geen doel op zich, maar een middel om de perfecte beleving bij wonen, werken of leven te creëren. Ted Biesterbos neemt dan ook bij zijn projecten niet het product als startpunt, maar kijkt juist goed naar wat er past binnen een bepaalde omgeving en ruimte. Op deze manier wordt niet gestreefd naar een mooi gebouw of een prettige woning alleen, maar juist naar een goede balans tussen de omgeving en het project. Wanneer dit in balans is kan je volgens Ted Biesterbos een ervaring creëren die het doel vormt van al zijn projecten.

Natuurlijk doet Ted Biesterbos dit niet alleen. In 2001 is een samenwerking gestart met VolkerWessels, waar Biesterbos nu onderdeel van is. Ook werken de verschillende teams, onder leiding van Ted Biesterbos, op een goede manier samen om tot het perfecte eindproduct te kunnen komen. Ted Biesterbos streeft daarbij naar zelfontplooiing van ieder individu en het benutten van persoonlijke kwaliteiten van zijn werknemers.

Ted Biesterbos en zijn werkplek

Tussen 1984 en 1988 studeerde Ted Biesterbos aan de hogere technische school bedrijfskunde. Nadat hij hier in 1988 afstudeerde duurde het niet lang meer voordat zijn bedrijf, de Biesterbos Groep bv, ontstond. In 1994 vond Ted Biesterbos in Limmen de ideale locatie om zijn bedrijf verder te laten ontwikkelen. Deze locatie ligt midden in het groen, maar toch slechts op een half uur rijden van Amsterdam.

Opnieuw vond Ted Biesterbos het van groot belang dat de complete beleving van de locatie tot zijn recht kwam. In het kantoor in Limmen is dan ook over alles nagedacht. Een prettige huiskamersfeer van binnen en een inspirerende groene omgeving maken het voor de medewerkers van Ted Biesterbos dan ook mogelijk dat de projecten tot grote successen uitgroeien.

Het werk van Ted Biesterbos

Het bedrijf van Ted Biesterbos is tegenwoordig onderdeel van VolkerWessels. Als algemeen directeur speelt Ted Biesterbos natuurlijk tot de dag van vandaag nog een grote rol in de bedrijfsvoering. Ted Biesterbos kent enkele persoonlijke eigenschappen die van zijn bedrijf een groot succes hebben gemaakt. Ten eerste is Ted Biesterbos niet bang om risico’s te lopen. Projecten waar menig ontwikkelaar niet in durft te stappen kunnen juist bij Ted Biesterbos een groot succes worden. Verder is Ted Biesterbos continu bezig met zelfontwikkeling om telkens het beste uit zichzelf en het bedrijf te kunnen halen. Ook deze kritische reflectie naar zichzelf maakt dat Ted Biesterbos grote successen heeft behaald en het bedrijf door de tijd heen kan blijven groeien.

Wilt u informatie over de Biesterbos Groep bv? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van Ted Biesterbos via het telefoonnummer 072 502 40 80 of door te mailen naar info@biesterbos.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn