Champagneglazen graveren

27 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u uw champagneglazen laten graveren? Dan bent u bij Wijnwinst.nl aan het juiste adres. Al sinds 1989 specialiseren wij ons in het bedrukken en graveren van glas & porselein. Wij zijn dus een echte expert in ons vak en daar zijn wij trots op. Ons doel is de allerhoogste kwaliteit te leveren, voor een schappelijke prijs. Dit doen wij met veel aandacht voor detail vanuit onze eigen fabriek in Hengelo, dus we kunnen persoonlijk de kwaliteit garanderen als we uw champagneglazen graveren. U kunt bij ons terecht voor het gehele productieproces. Wij bestellen voor u de champagneglazen en graveren die in onze eigen fabriek, waarna we ze bij u afleveren. U hoeft dus niets zelf te doen. Naast dat wij champagneglazen graveren kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere soorten glazen en porselein, zoals bierglazen, waterkaraffen en nog veel meer.

Stijlvol champagneglazen graveren

Maar waarom zou u uw champagneglazen laten graveren? Natuurlijk geeft het graveren van uw champagneglazen ze een bijzondere uitstraling. Zeker bij champagneglazen heeft dit veel meerwaarde, omdat u vaak champagne zult schenken op bijzondere gelegenheden. Het is mooi dat u dan op een stijlvolle manier uw champagneglazen een bijzondere uitstraling mee kunt geven. Wij raden u vaak aan om uw logo klein en subtiel op de champagneglazen te laten graveren, zodat het niet direct opvalt, maar toch de uitstraling verbetert. Maar naast dat het laten graveren van uw champagneglazen uw champagneglazen apart zet is er ook het voordeel dat u precies weet hoeveel u in moet schenken. U kunt bij Wijnwinst.nl namelijk het logo precies zo laten graveren dat het kan functioneren als maatstreep. Zo weet u precies hoeveel champagne u in moet schenken, zodat u niet meer te veel champagne inschenkt. Wat wij gemerkt hebben is dat veel medewerkers niet weten hoeveel champagne er in een champagneglas moet, omdat dat ook gewoonweg moeilijk te bepalen is. Uw medewerkers moeten met het oog proberen te schatten hoeveel er in de glazen moet en uit zekerheid wordt er vaak dan te veel champagne ingegoten. Dat is heel begrijpelijk, maar dat is natuurlijk niet wat u wilt. U wilt niet dat u maar drie glazen uit een fles champagne kunt halen, terwijl u met slim inschenken ook zes glazen had kunnen vullen. Door uw champagneglazen te laten graveren lost u dit probleem op. Het logo plaatsen wij zo dat u precies weet tot hoe ver u de glazen moet vullen. Op deze manier heeft u een uniek champagneglas in handen en weet u precies tot hoe ver u in moet schenken.

Gemakkelijk besteld

Uw champagneglazen laten graveren bij Wijnwinst gaat heel gemakkelijk. Allereerst selecteert u uit onze ruime assortiment het type champagneglazen dat u wilt laten graveren. Wij bieden u de keuze uit champagneglazen van diverse bekende fabrikanten, in verschillende stijlen. Zo weet u zeker dat u een glas kunt vinden dat bij uw restaurant, hotel of café past. Heeft u een glas uitgekozen dan geeft u aan hoeveel u van dit glas wilt bestellen en kunt u uw logo uploaden. Ook geeft u aan voor welke schenkmaat u uw champagneglazen wilt laten graveren. Standaard werken wij met 125cc, maar in principe is iedere maat mogelijk. Binnen 24 uur ontvangt u van ons dan een geheel vrijblijvende offerte en een mailproef, zodat u kunt zien hoe uw champagneglas eruit komt te zien. Bij bevestiging gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u zo snel mogelijk uw champagneglazen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan, zodat u kunt zien hoeveel u kunt besparen met uw nieuwe champagneglazen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn