Contra expert

24 maart 2016

Posted in Nieuws

Schadeoplossing - Contra expertAls verzekerde heeft u recht op een contra expert. Deze onafhankelijke derde partij inventariseert voor u uw schade, zodat u de maximale schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt. Schadeoplossing helpt u met alle stappen in het schadeproces, zodat u zeker weet dat er alles aan gedaan wordt om u te compenseren voor de geleden schade. Wat belangrijk is dat u Schadeoplossing zo snel mogelijk inschakelt. Samen met u stelt een contra expert van Schadeoplossing een plan van aanpak op, zodat u beter weet waar u aan toe bent. Daarna doorloopt u samen met de contra expert het hele proces aan de hand van het plan van aanpak. Het belangrijkste wat de contra expert verder doet is het vaststellen van de schade en de hoogte van de vergoeding die daarbij hoort. En natuurlijk is het inschakelen van een contra expert van Schadeoplossing gratis. In de wet staat namelijk dat u als verzekerde recht heeft op contra expertise. De verzeker vergoed daarom de kosten die u maakt bij het inschakelen van Schadeoplossing, zodat u er niks van merkt.

Plan van aanpak

Dit is de belangrijke eerste stap in het schadeproces. Als u Schadeoplossing inschakelt, dan krijgt u te maken met een contra expert van Schadeoplossing. Deze zal met u het plan van aanpak opstellen. Het inschakelen van Schadeoplossing is erg gemakkelijk: na een keer telefoneren gaan ze voor u aan de slag. Ook voor dringende schade kunt u terecht bij Schadeoplossing, het telefoonnummer is 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. U weet dus zeker dat er altijd iemand voor u klaar staat, ook in het geval van grote schade. Na het eerste contact gaat de contra expert voor u aan de slag. Naast het plan van aanpak is een van de eerste stappen het regelen van een financieel voorschot op de schadevergoeding. Zeker in het geval van serieuze schade is het belangrijk dat u wel gewoon door kunt gaan en er niet financieel onder hoeft te lijden. Schadeoplossing vindt het daarom belangrijk om een financieel voorschot te regelen en doet dit dan ook als eerste.

De volgende belangrijke stap is uiteraard het inventariseren van de schade. Hier heeft Schadeoplossing verschillende contra experts voor in dienst, die jaren praktijkervaring hebben. U weet dus zeker dat u goed vertegenwoordig bent. Uiteraard staat de contra expert van Schadeoplossing volledig in uw dienst en behartigen wij alleen uw belangen en niet die van de verzekeraar. U kunt ervan op aan dat de verzekeraar altijd van de minimale schadevergoeding uit zal gaan. Om te zorgen dat u gecompenseerd wordt voor werkelijk geleden schade schakelt u een contra expert in. De experts van Schadeoplossing zullen voor u de werkelijk geleden schade inventariseren, zodat uw schadevergoeding vaak vele malen hoger zal zijn dan wat de verzekeraar in eerste instantie uit zou willen keren. Met de juiste contra expertise krijgt u dus de maximale schadevergoeding, in plaats van de minimale schadevergoeding. Daarnaast handelt Schadeoplossing alles zelf af met de verzekeraar, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Verschillende soorten schades

Er zijn drie vaak voorkomende schades, waar Schadeoplossing uiteraard veel ervaring in heeft: brandschade, waterschade en inbraakschade. Afhankelijk van het soort schade zijn er andere stappen die moeten worden ondernomen. Een contra expert weet precies wat moet gebeuren in welke situatie, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Brandschade komt heel plotseling, maar kan enorme gevolgen hebben. Bij een brand is het zeer goed mogelijk dat u niet meer in huis terecht kunt door de brand-, water- en roetschade. Een vlotte en snelle afhandeling zorgt ervoor dat u snel weer uw woning of onderneming kunt herstellen. Daarnaast geldt dat vaak het snel inzetten van een reconditioneringbedrijf ervoor kan zorgen dat veel materiele schade nog herstelt kan worden. Daarvoor moet wel snel worden gehandeld, dus het is van belang dat u snel Schadeoplossing inschakelt. Ook wil een verzekeringsmaatschappij niet altijd de maximale schadevergoeding betalen, waar Schadeoplossing u bij kan helpen.

Waterschade is een type schade wat grote gevolgen kan als er niet goed kan worden ingegrepen. Een goede risico-analyse is daarom van belang, waarin de contra expert goed neerzet wat er moet gebeuren om de mogelijke gevolgschade te minimaliseren. Schadeoplossing heeft waterschade experts, die precies wat er moet gebeuren om de schade te beperken en de schadevergoeding te maximaliseren.

Inbraakschade is vooral hele vervelende schade, wat een diepe indruk kan achterlaten. Het eerste wat u moet doen is aangifte bij de politie, waarna u de contra expert in kan schakelen. Deze inventariseert wat er gestolen is en wat de schade aan de woning is. Hierna gaat de expert voor u met de verzekering alles afhandelen. U krijgt snel uw schadevergoeding en u hoeft zich geen zorgen te maken.

Wat voor schade u dus ook heeft, bij Schadeoplossing weet u zeker dat u de maximale schadevergoeding krijgt en de beste begeleiding. Niet alleen is het fijn om te weten dat u volledig gecompenseerd wordt, ook hoeft u zich geen zorgen te maken om de verdere afhandeling van de schade. Schadeoplossing zet voor u alle belangrijke stappen en zorgt ervoor dat u snel weer aan de slag kunt met het repareren van de schade. Alles wordt voor u geregeld, van begin tot eind. Een contra expert is een echte specialiste op het gebied van brand-, water-, en diefstal-schade, die weet waar hij het over heeft. De contra expert zorgen voor stevige adviezen, concrete maatregelen en verdediging van uw schadeclaim, zodat u alles uit handen kunt geven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn