Uitstekende keerwanden bestellen

24 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Simbeton - KeerwandenAls u op zoek bent naar uitstekende keerwanden die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld het maken van een opslag of bij het maken van een grondkering, dan zit u bij ons goed. Ons bedrijf SIM Beton is namelijk als geen ander dé specialist op het gebied van betonelementen zoals keerwanden, sleufsilo’s en betonplaten. Wij leveren onze producten zowel aan bedrijven als aan particulieren, dus als u de beste betonelementen in huis wilt halen dan kunt u het best bij ons terecht. Omdat zowel agrariërs als ook architecten en weg- en waterbouwers steeds hogere eisen stellen aan keerwanden zijn onze producten door de jaren heen steeds met de tijd mee gegaan en sterker geworden. De keerwanden die wij op dit moment verkopen voldoen dan ook zeker aan de allerhoogste eisen, zowel op esthetisch als op kwaliteitsgebied. Ze zijn voor diverse doeleinden geschikt en zullen u nooit teleurstellen. Omdat wij aan veel diverse soorten bedrijven onze producten leveren hebben wij zeer veel verschillende producten te koop die onderling licht verschillen. Zo hebben wij diverse soorten keerwanden die bijvoorbeeld in dikte en in hoogte en lengte verschillen. Ook de vorm varieert licht, dit is bijvoorbeeld het geval bij de keerwanden die aan beide kanten een poot hebben en daardoor een stuk sterker zijn. Omdat er ook veel mensen zijn, zoals bijvoorbeeld architecten, die keerwanden willen hebben die naast sterk ook heel mooi zijn hebben wij hier ook speciale keerwanden voor ontwikkeld. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse soorten van dit product die aan één kant een uitgewassen grindstructuur hebben en er daardoor zeer goed uit zien. Wij hebben dus, zoals u kunt lezen, een dusdanig groot assortiment dat wij vast en zeker ook voor u het juiste product in huis hebben. Wij doen ons best om al onze klanten persoonlijk te helpen en kunnen u dan vaak ook totaalpakketten aanbieden waardoor u in één keer klaar bent en veel geld kunt besparen. In ons ruime assortiment kunt u vast snel vinden wat u zoekt en als u er niet helemaal uitkomt dan helpen onze ervaren medewerkers u graag bij het vinden van de juiste producten.

Diverse soorten keerwanden beschikbaar

Of u nou een bepaald hoogteverschil wilt overbruggen of bijvoorbeeld een opslagplaats wilt maken voor veevoer of iets dergelijks. In alle gevallen is het zeer handig om de juiste keerwanden in huis te halen. Om optimaal tegemoet te komen aan uw specifieke wensen hebben wij veel verschillende soorten keerwanden die elk hun eigen specificaties hebben. Sommige producten zijn wat dikker of hebben bijvoorbeeld een voet aan beide kanten en zijn daardoor een stuk sterker. Ook hebben wij uiteraard gewoon de reguliere keerwanden die overigens ook zeer stevig zijn. Veel van de verschillende keerwanden kunnen wij in diverse kleuren aan u leveren. Ook maken wij graag de producten voor u op maat zodat ze precies in de goede lengte en breedte bij u worden bezorgd. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om er direct betonplaten bij te bestellen zodat u uw opslagplaats zomaar af heeft. De dikte van de keerwanden en de betonplaten stemmen wij uiteraard op elkaar af zodat u ze zeer gemakkelijk kan combineren. Voor een compleet overzicht van alle producten die wij voor u kunnen maken en leveren is het handig om even rond te kijken op onze site. Om alvast een indruk te krijgen van de verschillende soorten keerwanden die wij hebben staat hieronder een kleine opsomming:

  • L- wanden
  • LG-wanden
  • LZ-wanden
  • L-Silex wanden
  • T-wanden
  • U-wanden

Zoals u kunt zien hebben wij zeer veel verschillende soorten in huis. Ook voor het doel dat u voor ogen heeft hebben wij ongetwijfeld het juiste product in huis. Kijk daarom vandaag nog op onze site wat wij u kunnen bieden en vraag direct een offerte aan. Als u er niet helemaal uitkomt staan wij u uiteraard graag te woorden en zullen wij er alles aan doen om de juiste producten voor u te selecteren.

Kies voor producten van de experts

Al sinds de begindagen, sinds 1958, van ons bedrijf SIM Beton zijn wij gespecialiseerd in het produceren van prefab betonelementen. Sindsdien zijn wij ons elk jaar blijven ontwikkelen tot de experts die wij vandaag zijn. Alle betonnen producten die wij verkopen zijn met uiterste precisie samengesteld en in onze eigen fabriek gemaakt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van al onze producten zelf in de gaten houden en er altijd voor zorgen dat u als klant niks anders dan het allerbeste krijgt. Uiteraard hanteren wij hierbij concurrerende tarieven zodat u er op kunt rekenen dat wij nooit te veel van u zullen vragen. De uitstekende betonelementen verkopen wij door het hele land en vooral veel aan agrariërs en andere landbouwbedrijven. Als u op zoek bent naar zeer stevige betonplaten, waar ook zware voertuigen over kunnen rijden, of naar de beste sleufsilowanden, dan zit u bij ons zeker goed. Voor een vrijblijvende offerte en antwoorden op uw vragen kunt u ons altijd bereiken. Dit kan zowel via onze website en email als via de telefoon. Van alle producten die wij verkopen hebben wij veel diverse soorten en daardoor kunnen wij u bijna altijd precies bieden wat u zoekt. Als u dit niet kan vinden dan kunnen wij ook nog kijken wat wij voor u op maat kunnen maken. Dus voor de beste keerwanden en andersoortige betonelementen van zeer hoge kwaliteit zit u bij SIM Beton goed. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn