Vespa LX accessoires zijn om je Vespa persoonlijk te maken

22 maart 2016

Posted in Auto's en Motoren

De Vespa LX is een prachtige scooter, helaas is dit model uit productie en vervangen door de Vespa Primavera. Gelukkig zijn er nog voldoende Vespa LX accessoires te koop waarmee je het leven van jouw Vespa LX scooter kunt verlengen, en nog jaren kunt genieten van deze prachtige scooter.

Vespa LX design

De Vespa LX is een aantrekkelijke retro scooter, gebaseerd op het originele Vespa model uit 1946. Je ziet nog steeds diezelfde herkenbare lijnen en vormen, maar dan up-to-date met moderne technologie. De Vespa LX accessoires staan geheel in lijn met deze design filosofie en sluiten perfect aan op jouw Vespa LX scooter.

Vespa LX accessoires

De meest populaire Vespa LX accessoire is het windscherm. Die is verkrijgbaar in een hoge en een lage variant. Het hoge scherm houdt meer wind en neerslag tegen, als je minder vaak op hoge snelheid door weer en wind rijdt biedt het lage scherm wellicht al voldoende bescherming voor jou. Je bent niet beperkt tot hoog en laag, er zijn ook windschermen met leuke motieven om jouw Vespa LX een uniek karakter te geven. Dat ziet er niet alleen mooi uit, je kunt jouw eigen scooter ook altijd eenvoudig vinden in een rij bromfietsen. Naast windschermen zijn er ook kits te bestellen met alle benodigde schroeven en beugels voor jouw Vespa LX model.

Een Vespa LX accessoire die zeker niet mag ontbreken is een degelijk slot. Dat geldt eigenlijk voor alle scooters, maar het mag genoemd worden. Let bij een slot altijd op de ART rating, hoe hoger het getal hoe sterker het slot. De ART rating wordt gebaseerd op de tijdsduur om het slot open te breken. Een kettingslot is ook eenvoudig om een paal te leggen mits de ketting lang genoeg is.

Een helm is ook een accessoire

Helmen vallen ook onder belangrijke Vespa accessoires om te kopen. Als je rijdt op een snorfiets met een maximale snelheid van 25 km/u is een helm dragen niet verplicht, een eenvoudige jethelm biedt wel meer veiligheid en is toch comfortabel om te dragen. Bij een bromfiets is een helm altijd verplicht, naast de veiligheid ben je ook beschermd tegen neerslag en vervelende insecten met een vizier.

Andere populaire Vespa LX scooters zijn chromen beugels en strips om jouw scooter nog wat meer op te pimpen. Kijk eens op je gemak rond in de webwinkel, als je iets niet kunt vinden neem dan even contact met ons op, we proberen altijd een passende oplossing voor onze klanten te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn