Een harmonicadoek om eindelijk comfortabel te genieten van de schaduw

22 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

Het is vaak een hele klus om in de zomer tijd een beetje schaduw te creëren. Een beetje is vaak nog wel te doen, maar als je met 4 personen op het terras zit, dan moet je hopen dat er in ieder geval 2 zijn die liever in de zon zitten, want met een parasol schaduw creëren voor 4 personen tegelijk is bijna onmogelijk. Tenzij je natuurlijk allemaal dicht op elkaar in het schaduwveld gaat staan. Probleem is vaak ook dat je 4 stoelen hebt met in het midden een grote tafel. Op het moment dat je dan twee stoelen in de schaduw zet, dan kom de tafel ook in de schaduw en de stoelen aan de overzijde van de tafel passen dan dus niet meer in de schaduw. Een ander probleem met een parasol is de wind. In Nederland staat er altijd wel een briesje en vaak is dat briesje een flinke bries. Nu is dat midden in de stad vaak niet een groot probleem, want je bent beschermd door alle gebouwen om je heen. Buiten de stad is het echter wel degelijk een probleem en als je buiten de stad een parasol plaatst dan moet je er zeker van zijn dat deze goed stevig wordt vast gemaakt. De parasol zelf is een uitstekende windvanger en voor je het weet gaat de wind ermee aan de haal. Om je al deze problemen on ongemakken te besparen kun je daarom beter gebruik maken van een harmonicadoek. Een harmonicadoek plaats je volledig boven het terras tussen twee balken die steunen op 4 palen. Je hebt dus een mooi vierkant oppervlak dat je helemaal over het terras kunt spannen. Een harmonicadoek kun je dan uitrollen op het moment dat je schaduw nodig hebt, je kunt het inrollen als je juist lekker in het zonnetje wilt zitten en je kunt het half in-of uitrollen als je te maken hebt met een gezelschap dat deels in de zon wil zitten en deels in de schaduw. De wind zal er niet mee aan de haal gaan, want er is geen gedoe met een paal waar een harmonicadoek aan vast zit. Een harmonicadoek is één groot vlak dat goed vast zit tussen de balken. Het moet wel echt stormen wil de wind er mee aan de haal gaan, maar als het stormt, zit je niet buiten en ga je ook zeker niet een harmonicadoek uitrollen.

Een harmonicadoek bestel je bij buitenplezier-online.nl

De vraag is dan vervolgens waar je een dergelijke handige harmonicadoek kunt bestellen. Het antwoord op die vraag laat zich natuurlijk raden, want het staat al in de titel. Inderdaad, via buitenplezier-onlin.nl kun je ervoor zorgen dat je inderdaad met meer plezier buiten zit. Een harmonicadoek neemt alle irritaties van een parasol weg en zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen terwijl je buiten zit. Dus je hebt niet meer te maken met parasol die opeens door de wind gaat draaien, waardoor je pal in de zon komt te zitten. Net terwijl je lekker wegdommelt, moet je weer opstaan om aan die parasol te sjorren. Dat probleem zal je dan ook nooit meer ervaren als je een harmonicadoek installeert. Deze rol je in één keer uit en daarna heb je er de hele dag geen omkijken meer naar. Zolang je er onder blijft zitten heb je constant schaduw en alleen als de dag ten einde loopt en de zon gaat zakken, alleen dan heb je weer zon omdat de zonnestralen dan laag onder je harmonicadoek door kunnen schijnen. Maar misschien is dat maar beter ook, want je wilt niet tot zonsondergang in de tuin liggen natuurlijk. Wat dat betreft is de lage zon een prima wekker om je eraan te herinneren dat de dag ten einde loopt en dat er wellicht nog andere dingen op het programma staan. Wat je wel zeker weet is dat je de tijd dat je in de tuin wil doorbrengen niet hoeft te onderbreken, want met een harmonicadoek is dat voortaan verleden tijd.

Het bestellen van een harmonicadoek en de voordelen van buitenplezier-online.nl

Een harmonicadoek bestellen is vrij eenvoudig. Je kunt zowel een harmonicadoek zelf als ook de bevestigingsmaterialen eenvoudig bestellen via de website. De houten balken en palen waaraan de harmonicadoek bevestigd moet worden dien je zelf te verzorgen. Tevens wordt er een uitgebreide handleiding meegeleverd, zodat je het zelf gemakkelijk kunt bevestigen. De website is voorzien van een webwinkel keurmerk, dus bestellen gebeurt altijd binnen een vertrouwde omgeving. Dat geldt ook voor de betaling, want je kunt veilig en vertrouwd betalen met iDEAL. Verder heeft de website natuurlijk enkele voordelen.

  • Persoonlijke service
  • Niet goed geld terug garantie
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Rapportcijfer van een 8,5 op basis van 299 reviews

Dus als je dat allemaal bij elkaar optelt, dan is er eigenlijk geen enkele reden te bedenken waarom je geen harmonicadoek zou moeten bestellen. Het is natuurlijk altijd fijn dat je gebruik kunt maken van persoonlijke service. Persoonlijke service zou een reden kunnen zijn waarom je liever iets koopt bij een fysieke winkel. Gezien je bij de webwinkel echter ook gebruik kunt maken van persoonlijke service is dat natuurlijk geen issue meer. Overigens kun je ook gebruik maken van de montagedienst. Zie je het zelf niet zitten om de boel te gaan bevestigen, dan kun je het gerust aan de professionals over laten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn