Dankzij onze drive in show wordt elke schoolfeest onvergetelijk

3 maart 2017

Posted in Nieuws

Een drive in show is een dj die al zijn apparatuur en muziek meeneemt naar het feestje. Als u een feest geeft dan hebt u waarschijnlijk niet een versterker, boxen en mengpaneel in uw schuurtje liggen. Het is verstandig om dan een drive in show in te huren. Het voordeel is dat u uw handen vrij hebt terwijl er de muziek wordt gedraaid die u wilt horen. U kunt uw gasten vermaken terwijl ze dansen op de muziek van de drive in show. Zoekt u een bedrijf waar u een drive in show kunt huren? Kijkt u dan eens op onze website: https://ambitious.nl/. Hier werken dj’s die wel van een feestje houden. Keer op keer weten ze precies de juiste toon aan te slaan. Het hangt immers van het type feest af wat u wilt horen tijdens de drive in show. Op een kinderfeestje draaien we kindvriendelijke muziek zoals K3. Op een bedrijfsfeest brengen we huidige pop en elektronische muziek zoals dance en trance ten gehore. Maar op een bruiloftsfeest is het vooral aan u om te bepalen wat voor soort muziek er wordt gedraaid. We gaan graag met het aanstaande stel om de tafel zitten zodat u een beeld kunt geven van jullie muzieksmaak. Zo houdt de één meer van Nederlandstalige muziek en de ander meer van de ‘60’s en ‘70’s.

Een drive in show boeken is via onze website een eitje

Tijdens deze show is het geen enkel probleem om zo nu en dan een verzoeknummer aan te vragen. Gaat u er maar vanuit dat we een enorme database aan liedjes meenemen dus onze dj kan uw verzoek vast en zeker honoreren. Niet alleen is elke drive in show weer anders qua muziekstijl, ook qua opzet hebt u bij ons keuze:

  • Zo kunnen we een standaard drive in show verzorgen. Deze show is inclusief boxen, mengtafel en dj.
  • Geeft u een groter feest? Kies dan voor de exclusieve show die geheel op maat wordt samengesteld. De danszaal wordt aangekleed met lichten en het geluid wordt afgestemd op de vorm en grootte van de plek. Op diverse manieren kunt u de standaard show upgraden naar een exclusieve versie.
  • Wilt u qua uiterlijk ook veel veranderingen aanbrengen? Kies dan voor de White show. Er wordt niet alleen verwacht dat de dj in het wit gekleed is en dat al het materiaal in een witte behuizing wordt geleverd, ook alle gasten moeten in het wit verschijnen.
  • De videodisco is tevens erg populair. Kijk op het grote scherm naar vele videoclips terwijl u losgaat op de dansvloer.
  • En ten slotte bieden we de stille drive in show aan. Iedereen krijgt een eigen draadloze koptelefoon. Dit is een zeer bijzondere drive in show met als grote voordeel dat u geen geluidsoverlast veroorzaakt.

We draaien de muziek die u wilt horen

We willen graag weten wat u van onze drive in show verwacht. Klimt u daarom in de pen, schrijf uw wensen in een e-mail en laat door ons een offerte opstellen. Wist u bijvoorbeeld dat u al een dj kunt inhuren voor maar 725 euro? Dat is inclusief het materiaal dat hij meeneemt! U vindt ons in Reeuwijk dus komt u tijdens kantooruren eens langs. Spreekt u liever iemand aan de telefoon of via de online chat op de website? Ook dat zijn ideale methodes als u nog prangende vragen hebt. We kunnen uw privéfeestje glans geven maar verzorgen tevens grote evenementen. We zijn dan ook van geen kleintje vervaard. Kijk daarom snel op de site van Ambitious naar filmpjes over shows uit het verleden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn