Dankzij SEO en SEA hoog in Google

11 februari 2017

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Het internet is voor velen een belangrijke bron van inkomsten. Het is de modernste methode om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Niet alleen is het een snelle en relatief goedkope manier om in de schijnwerpers te komen staan, het heeft tevens een enorme reikwijdte. U bent immers voor vrijwel iedereen in de hele wereld te vinden. Maar daar hebt u wel wat hulp bij nodig. Zeker als commerciƫle instelling want dan zijn SEO en SEA wellicht iets voor u. Dankzij SEO en SEA zal uw bedrijfsnaam hoog in de zoekresultaten van Google eindigen. Dit is de grootste zoekmachine in de wereld. Er zijn maar weinig landen die deze zoekmachine niet toelaten en nog minder landen waar het niet een monopolie heeft. Als we naar Nederland kijken dan zien we dat minstens 98 procent Google gebruikt als zoekmachine en rond de 90 procent van alle internetgebruikers gebruikt Google als startpagina. Wilt u daarom hoog in Google eindigen of wilt u liever reclameboodschappen op Google laten weergeven? Wat de reden dan ook mag zijn, SEO en SEA kunt u bij inventus tot in groot detail laten uitvoeren. Zowel het adverteren als het optimaliseren van uw naam kan vanaf nu dankzij SEO en SEA door Inventus.

We regelen SEO en SEA voor u

Het belang van een hoge positie laat zich wellicht raden. U hebt er misschien nooit bij stilgestaan dat mensen eerder hun zoektermen aanpassen dan door te klikken naar een tweede pagina. Mocht uw bedrijfsnaam echter pas op de 2e of 3e pagina staan, dan kunt u wel gedag zeggen tegen uw klandizie. Dit geldt voor zowel kleine als grote bedrijven, iedereen heeft er belang bij om hun SEO en SEA op orde te maken. Wilt u ook SEO en SEA zodat uw website veel gebruikt gaat worden in de nabije toekomst? Vraagt u dan bij ons een offerte aan. Dat kan door het online contactformulier in te vullen en duidelijk uw wensen aan te geven. Natuurlijk weet onze klantenservice alles over SEO en SEA en ze kunnen u dan ook via de telefoon assisteren.

  • Dankzij SEO komt uw website hoger terecht in de ranglijst van Google. Het is belangrijk dat men op de juist trefwoorden zoekt. Hier moet onderzoek naar gedaan worden zodat we uw site kunnen aanpassen op basis van deze termen.
  • Bij SEA zal er bij de juiste trefwoorden een reclamebalkje bovenaan of aan de zijkant van Google getoond worden. Deze gesponsorde reclames zijn zelfs de grootste bron van inkomsten voor Google. Ook al staat u niet hoog in de resultaten, u staat dankzij SEA wel bovenaan!
  • Het beste is natuurlijk een combinatie van zowel SEO als SEA. Want het kan voorkomen dat men zoekt op lastige zoektermen maar wel op de stad waarin u gevestigd bent. Dan kunt u dankzij SEA toch nog snel te vinden zijn!

Dankzij Inventus werft u meer klanten en verkoopt u meer producten

Ziet u SEO en SEA wel zitten? Bekijkt u dan eens een aantal voorbeelden van bedrijven die u al zijn voorgegaan. U kunt zien wat hun aanvankelijke startpositie was en wat het na onze service is geworden. Combineer beide methodes want als u veel investeert in SEO maar op uw website nauwelijks relevante zoekwoorden te vinden zijn, dan is dat zonde. Ā Natuurlijk is Inventus een partner van Google zodat we op de hoogte blijven van veranderingen binnen de parameters van deze grote zoekmachine. Die veranderingen voeren we direct in onze werkzaamheden door zodat uw bedrijf hier maximaal van kan blijven profiteren, ook in de toekomst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn