Op zoek naar de juiste brackets?

10 februari 2017

Posted in Mens en gezondheid

Als tandarts gaat uw vak uiteraard over het helpen van mensen. Als orthodontist is het nog iets meer specialistisch, doordat u zich richt op beugels en dergelijke. Maar het gaat niet altijd over rozen. En dat komt dan niet doordat veel mensen het vervelend vinden om een tandartsbezoek te hebben, maar omdat u achter de schermen soms veel tijd kwijt bent aan het vinden van de juiste brackets, om maar eens een voorbeeld te noemen. En als we het hebben over brackets, dan willen wij graag even van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over de Ortho Company. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u de juiste orthodontische benodigdheden aan te leveren. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Misschien kent u ons nog niet en daarom is het goed dat wij u nu even treffen. Wij willen ons en onze producten graag even aan u voorstellen in deze tekst. Wij leveren in ieder geval brackets in vele soorten en maten, zodat u geen concessies hoeft te doen. Wilt u weten om welke brackets het gaat? Lees dan gauw even verder in de volgende alinea, want daarin wordt dit u uitvoerig uit de doeken gedaan.

Hier vindt u de benodigde brackets voor uw praktijk

Bent u op zoek naar een bepaald type brackets? Dit zijn de blokjes, ook wel plaatjes geheten, op een beugel. Ze zijn er in vele soorten en maten en welke u moet kopen is natuurlijk volledig afhankelijk van de behandeling die u gaat geven.

  • Wilt u de patiënt zelf veel vrijheid geven zodat hij of zij thuis de beugel kan verstellen en minder vaak voor controle hoeft te komen? Dan is het een goed idee om voor de zogeheten zelf ligerende brackets te gaan.
  • Is het de wens van de cliënt om er ondanks de plaatsjesbeugel toch mooi uit te blijven zien? Dan zijn de Aesthetic exemplaren een uitkomst. Deze zijn bijna onzichtbaar, zodat niet alle aandacht naar de tanden gaat.
  • Is de persoon in kwestie erg gevoelig, bijvoorbeeld voor nikkel? Kies dan voor nikkelvrije metalen brackets, die geschikt zijn voor allergische mensen.

AL met al valt er op ortho-company.nl heel wat te kiezen, zodat u uw patiënten goed van dienst kunt zijn en aan hun wensen tegemoet kunt komen.

Heeft u nog vragen aan ons team?

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan te allen tijde voor u klaar om u te informeren over ons assortiment in brackets en andere orthodontische benodigdheden. Schroom daarom niet en neem vandaag nog even contact met ons op door:

  • Een mail te sturen, met daarin uw vraag
  • Het contactformulier op de website van Ortho Company in te vullen
  • Even te bellen tijdens kantooruren

Het is maar net wat u het prettigst vindt. Hebt u al een keuze kunnen maken en wilt u meteen bestellen? Ook dat kan. Het is heel makkelijk. Een kind kan de was doen! Maak daarom snel een account aan, zodat u uw bestelling kunt plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelde brackets zo snel mogelijk nar uw praktijk toe worden gestuurd. Op die manier hoeft u er niet te lang op te wachten. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief, zodat u niets meer hoeft te missen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn