De Bebsel

31 maart 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

De Bebsel, gevestigd in Goor, is dé plek voor uw feestjes, bruiloften, diners, buffetten, recepties en catering. U vraagt het, wij regelen het! Lees op debebsel.nl verder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Feestje vieren in Goor

Wilt u een feestje vieren in Goor? Dan is de Bebsel de ideale kandidaat om van dit feestje een groot succes te maken. Door middel van onze ervaring van ruim 20 jaar, kennen wij alle inzichten en benodigdheden voor een knallend feestje. U informeert ons hoe u het feestje georganiseerd wilt hebben en vanaf dat moment kunt u gerust afwachten totdat wij overal voor zorgen!

Bij de Bebsel kunt u terecht voor de volgende feestjes:

  • Bruiloftsfeestjes
  • Verjaardagsfeestjes
  • Jubileumfeestjes
  • Themafeestjes

Als u een feestje wilt laten organiseren door de Bebsel, komen uw gasten terecht in één van onze feestzalen, wij hebben er meerdere, dus aan u de keuze waar u uw gasten wilt laten feesten!

Organiseren van het feestje

Als het gaat om het organiseren van een feestje bij de Bebsel, bestaan er voor u meerdere mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het feestje in zelf te organiseren. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld zelf de bediening kunt gaan regelen. Kiest u voor zelfbediening voor uw feestje, dan neemt de Bebsel dat ook mee in haar prijsopgaaf. Dit houdt in dat u recht heeft op kortingen als u het organiseren op uzelf neemt. 

U kunt er ook voor kiezen om ons alles te laten doen en uw zorgen uit handen te nemen. Waarom u dit zou doen? Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben natuurlijk! Wij zorgen voor alle hapjes- en drankjes tijdens uw feestje. Tevens regelen wij ook de bediening, dus dan kunt u lekker genieten met alle gasten die aanwezig zijn! Terwijl u lekker aan het dansen bent met uw vrienden en genodigden, lopen onze bedieners rond met dienbladen vol lekkernijen, zoals hapjes- en drankjes. Ook hierin bestaat aan u de keuze, wilt u een feestje met wat drankjes en borrelhapjes, of een groot feest met een uitgebreid buffet, een thema en live music, bij ons is alles mogelijk.

Specificaties van uw feestje

Als u de Bebsel benaderd om een feestje te vieren in Goor, wat gebeurt er dan?

  • U neemt contact met ons op en vermeld wat voor een feestje u wilt
  • U geeft aan wie het organiseert, uzelf, of de Bebsel
  • We bespreken samen alle benodigdheden voor uw feestje, zoals hapjes- en drankjes, zelfbediening of Bebselbediening
  • Wij gaan inventariseren met ons team hoeveel werk het kost om uw feestje een knallend succes te maken
  • Wij geven jullie een indicatie van de kosten
  • Last but not least: Op de dag van het feestje stroomt de Bebsel vol met uw gasten en kunnen jullie met z’n allen genieten van alle services die wij u te bieden hebben!

Ook niet verkeerd om te weten: Wilt u uw feestje vieren in Goor en ziet u de Bebsel als de ideale kandidaat, dan kunt vanaf €17,50 per persoon al genieten van onbeperkt hapjes- en drankjes!

Zin in een feestje? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we dit samen kunnen organiseren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn