Zoekt u een leuke laptop sleeve?

26 maart 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Bij 123megastore wordt er een hele goede laptop sleeve verkocht. Deze vindt je in hun online webshop: 123megastore.nl Ik had al een laptop van mijn werk gekregen, met een bijbehorende laptoptas. Deze tas is ideaal om mee te nemen in de auto. Mijn eten past er in met nog wat extra spulletjes welke ik nodig heb op mijn werk. Echter vind ik het niet handig om gebruik te maken van deze laptoptas op mijn werk. Ik hobbel van vergadering naar vergadering. Hierbij heb ik constant mijn laptop nodig. Om dan de gehele tas in- en uit te moeten pakken, vind ik onprettig. Daarom was ik op zoek naar een laptop sleeve. Wellicht had ik er ook eentje via mijn werk kunnen krijgen. Toch wilde ik erg graag zelf een uitzoeken. En dan ook echt een mooie! Dit is gelukt bij 123megastore. Zij bieden er heel veel aan. Ben jij nou ook op zoek naar een leuke laptop sleeve? Check gauw dit artikel want ik zal er een aantal aan jullie laten zien!

Laptop sleeve bij 123megastore

Ik heb al eens eerder spullen besteld bij 123megastore. Zij verkopen ontzettend veel verschillende producten. Hierbij kun je denken aan spullen voor je smartphone, tablet, laptop en ook audioproducten. Daarnaast verkopen ze beautyproducten, gezondheidsproducten, huishoud- en keukenproducten en andere gadgets. Ik herinner me nog van de vorige keer dat de spullen erg voordelig zijn en dat maakt dan ook dat ik gelijk weer ben gaan kijken op hun website. Voor een leuke en kwalitatieve laptop sleeve ben je bij 123megastore aan het juist adres. Zij verkopen veel verschillende kleuren. Het formaat van je laptop maakt eigenlijk niet uit, gezien het brede aanbod van 123megastore. Mijn voorkeur ging direct al uit naar de sleeves van LENV. Een erg mooi, degelijk merk. Omdat ik de laptop sleeve op mijn werk ga gebruiken, moest deze wel een beetje professioneel zijn. Ik wilde dus geen sleeve met bloemetjes en dergelijke. Het is goed om te weten dat deze laptop sleeve je laptop beschermt tegen krassen en vuil. Het is een zachte sleeve en houdt geen schade tegen als je je laptop bijvoorbeeld laat vallen. Daarvoor kun je wel beter wel een laptoptas gebruiken. Ik heb desondanks de voordelen van de sleeve op een rijtje gezet:

  • Zo groot als nodig, maar neemt dus geen extra ruimte in beslag.
  • Past daardoor gemakkelijk in de tas.
  • Ziet er professioneel uit.
  • Biedt dat extra beetje bescherming voor op kantoor.
  • Keuze uit veel verschillende kleuren.

Mijn keuze

Ik heb gekozen voor de grijze variant. Deze kost (net als alle andere kleuren trouwens) slechts €14,95. Deze laptop sleeve van 123megastore heeft een soort van zijvak. Hier zit weinig ruimte in. Het is bedoeld om er papieren achter te steken. Ook past je IPad erachter. Zelf gebruik ik deze ruimte om een pen achter te stoppen. Zo heb ik een laptop, pen en papier altijd bij de hand. Ik vind het dan ook erg onprofessioneel om op vergadering te verschijnen terwijl ik mijn spullen niet op orde heb. Ben jij nou ook geïnteresseerd in zo’n leuke en handige laptop sleeve van 123megastore? Bezoek eens hun website en breng jouw laptop in veiligheid!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn