Hoe kun je het beste rooklucht verwijderen uit je woning? 

21 maart 2019

Posted in ICT en Techniek

Rooklucht wordt door veel mensen als onprettig ervaren. Wanneer je bijvoorbeeld buiten op het terras zit, zul je van iemand die bij jou in de buurt aan het roken is vrij weinig merken. Wanneer dit echter in een afgesloten ruimte gebeurt, dan zul je er veel meer last van hebben. Mensen die binnenshuis roken, merken het wellicht zelf niet eens, maar een sterke rooklucht is daar echt wel aanwezig. Wanneer je binnenshuis rookt, dan kan de rooklucht namelijk niet zo gauw ontsnappen. De rooklucht gaat dan al gauw in je gordijnen zitten, in je behang, in je vloerbedekking en in je meubilair. Ook je kleren krijgen een rooklucht en die verdwijnt niet zomaar. Wanneer je zelf binnenshuis rookt en het dus gewend bent om dagelijks in de rooklucht te zitten, dan zul je op een gegeven moment zelf niet eens meer merken dat je huis naar rook ruikt. Wanneer je echter mensen op bezoek hebt, dan zullen zij dit wel merken. Heb jij last van rooklucht doordat je jarenlang binnenshuis hebt gerookt en wil je die rooklucht verwijderen uit je woning? Gebruik dan een goede luchtreiniger. Het zal een hele klus zijn, maar de juiste luchtreiniger kan de rooklucht verwijderen uit je woning. 

Met de juiste luchtreiniger kun je rooklucht verwijderen uit je woning 

Rooklucht verwijderen uit je woning gaat helaas niet zomaar. Zeker niet wanneer er al jarenlang binnenshuis gerookt wordt. Je kunt er middels een goede luchtreiniger echter wel voor zorgen dat de lucht voor een groot deel gezuiverd wordt. De rooklucht verwijderen uit je woning heeft namelijk verschillende voordelen. Het ligt natuurlijk voor de hand dat rooklucht door de meeste mensen als onprettig wordt ervaren. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je in een huis vol met nare luchtjes stapt wanneer je bij iemand op bezoek komt. Om je huis wat meer presentabel te maken en aangenamer voor je bezoek, kun je dus de rooklucht verwijderen uit je woning. Het is echter ook een stuk gezonder om in een huis te leven zonder rooklucht. Hoewel rooklucht voor het grootste gedeelte onschadelijk is, zitten er in tabaksrook wel degelijk schadelijke stoffen die je constant inademt. Met een goede luchtreiniger kun je dit dus tegengaan. Een gezondere leefomgeving draagt immers bij aan een gezondere levensstijl. Daarnaast wil je misschien ook de rooklucht verwijderen uit je woning op het moment dat je wilt gaan verhuizen. Een huis wordt namelijk eerder verkocht wanneer deze in perfecte staat is en daar hoort ook bij dat er geen nare geurtjes in huis hangen. Genoeg redenen dus om de rooklucht uit je woning te verwijderen. Dit doe je middels een goede luchtreiniger. De luchtreinigers van proairtech zijn hier uitermate geschikt voor. Deze luchtreinigers zijn namelijk uitgerust met een ionisator en koolstoffilter. De koolstoffilter filtert de fijnste deeltjes uit te de lucht en de ionisator zorgt ervoor dat positief geladen moleculen in de lucht een elektrische lading krijgen. Hierdoor vallen ze op de grond en kun je ze dus niet meer inademen. De luchtreinigers van proairtech zijn standaard uitgerust met een: 

  • Ionisator 
  • Koolstoffilter 
  • HEPA-filter 

Koop online je luchtreiniger van proairtech 

Wil jij ook de rooklucht verwijderen uit je woning? Kies dan voor een luchtreiniger van proairtech. De luchtreinigers van proairtech zijn uitgerust met een ionisator en koolstoffilter, waardoor ze de lucht op efficiënte wijze kunnen zuiveren en nare geurtjes kunnen verwijderen. Wil je meer weten over de luchtreinigers van proairtech? Kijk dan op https://proairtech.nl/rooklucht-verwijderen-luchtreiniger/ voor meer informatie en bestel je luchtreiniger online via de webwinkel. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn