De beste mantelzorgwoning vindt u bij Stekelbos Caravans

17 februari 2019

Posted in Financi├źn en Verzekeringen

Wanneer u mantelzorg verricht aan uw naasten, kan de afstand soms problemen opleveren. Indien u ver moet reizen, is het vaak noodzakelijk om te verhuizen wegens praktische overwegingen. Een mantelzorgwoning kan een goede uitkomst zijn voor iedereen die mantelzorg verricht aan een familielid. Bij Stekelbos Caravans kunt u terecht voor een mantelzorgwoning. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van mantelzorg met onze chalets kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij ook graag meer over de aandachtspunten voor de aanschaf van een mantelzorgwoning, zodat u weer optimaal mantelzorg kunt verrichten.

Mantelzorg verrichten wordt eenvoudiger met een mantelzorgwoning

Wanneer u mantelzorg verricht, brengt dit een stressvolle tijd met zich mee. U bent heel de tijd heen en weer aan het reizen en moet daarnaast ook altijd de juiste zorg kunnen bieden. U kunt hierdoor vaak uitgeput raken en wilt wellicht dichterbij gaan wonen om de juiste mantelzorg te kunnen bieden. Dit kan met een mantelzorgwoning uit ons assortiment. Deze mantelzorgwoning kan op ieder priv├ęterrein geplaatst worden, zodat u zorg kunt verlenen aan uw familieleden. Hiervoor bieden wij altijd een hoop mogelijkheden, waaronder een occasion of een op maat gemaakte chalet. Voor optimaal comfort van iemand die mantelzorg verleent, houden wij rekening met een aantal belangrijke punten:

  • Dubbele beglazing
  • Centrale verwarming
  • Extra isolatie
  • Rolstoelvriendelijk indien gewenst

Hoewel een mantelzorgwoning voor veel gemakken zorgt, moeten er ook met een aantal zaken rekening worden gehouden. Zo mag een mantelzorgwoningwoning bewoond worden door maximaal een huishouden, die bestaat uit twee personen. Minstens een van deze personen ontvangt of verleent mantelzorg. Daarnaast kan een gemeente te allen tijde vragen om een verklaring. Zorg daarom altijd dat u deze bij de hand heeft. Onze mantelzorgwoningen zijn maximaal 100 vierkante meter en zijn altijd gelijkvloers. Dit heeft te maken met de voorschriften uit de wet- en regelgeving. Wanneer u met ons in contact komt, kunnen onze medewerkers u altijd van deskundig advies voorzien. Hier kunt u ook altijd al uw wensen en eisen doorgeven, zodat u altijd de juiste mantelzorgwoning heeft om uw mantelzorg te kunnen verrichten. Wij zorgen er dan voor dat u zowel voor een occasion als voor een op maat gemaakte woning altijd een woning heeft die aan al uw wensen voldoet.

Meer dan alleen woningen voor mantelzorg in ons assortiment

Stekelbos Caravans is uw specialist op het gebied van stacaravans en chalets. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij u in iedere situatie kunnen helpen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een caravan voor uw vakantie, maar kunnen wij u ook altijd van dienst zijn wanneer u een chalet zoekt om mantelzorg te kunnen verlenen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een nieuwe stacaravan als voor een occasion. Dit hoeft niet direct een vooraf gemaakte caravan of chalet te zijn. Wij kunnen deze namelijk ook geheel op maat voor u maken. Zo bent u altijd van alle gemakken voorzien en kunt u ook direct alle luxe erin laten plaatsen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe vlonder, onderhoud van uw caravan of chalet of een verzekering. Zo heeft u altijd alle gemakken binnen handbereik en kunt u optimaal genieten van uw vakantie of zorg verlenen aan uw familieleden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op stekelbos.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn