De beste tweedehands trucks vindt u hier

15 april 2018

Posted in Auto's en Motoren

Wanneer u als bedrijf op zoek bent naar mogelijkheden om uw wagenpark uit te breiden omdat de zaken goed gaan, dan willen wij van Hesselink-Trucks.nl u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij doen er namelijk alles aan om u van mooie trucks te voorzien. Dat betekent dat wij er graag voor zorgen dat wij een mooi aanbod hebben dat bestaat uit trucks van zeer hoge kwaliteit. Tevens doen wij ons best om ieder budget tegemoet te komen. Wij weten maar al te goed dat een bedrijf opstarten of uitbreiden veel geld kost en vandaar dat wij de prijzen van onze trucks graag bescheiden houden. Wij willen u van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Wij hebben hier trucks die nog geen honderdduizend kilometer hebben gereden wat betekent dat zij dus nog vele jaren mee kunnen gaan. Ook wanneer u op zoek bent naar opleggers, kunt u altijd een keer een kijkje komen nemen op onze site. Hier kunt u namelijk alles vinden waar u naar op zoek bent. Wij hebben diverse soorten opleggers in ons aanbod opgenomen. Wilt u een oplegger voor bijvoorbeeld het vervoeren van hout? Kies dan voor een oplegger die open is zodat u veel gewicht kunt besparen en dus meer kunt vervoeren. Wanneer u kwetsbare goederen moet vervoeren, willen wij u aanraden om een dichte oplegger te kopen. Wanneer u goederen moet vervoeren die wel tegen een stootje kunnen, willen wij u graag een keer een blik laten werpen op onze opleggers met zeilen. Wij hopen hoe dan ook dat u snel een keer onze trucks en overige voertuigen wilt komen bekijken op onze site Hesselink-Trucks.nl.

Onze trucks worden altijd door onze monteurs gecontroleerd

Wanneer u zeker wilt zijn dat u goede trucks krijgt aangeboden, dan kunt u het beste een keer naar onze site komen kijken. Wij kunnen u hier helpen aan een grote verscheidenheid aan trucks. Wij handelen voornamelijk in het merk Volvo omdat wij weten dat dit een heel goed merk is waar u vaak vele jaren plezier van kunt hebben. Wanneer u dus op onze site komt kijken, kunt u zien welke trucks van Volvo wij momenteel in ons aanbod hebben opgenomen. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u van alle trucks bekijken wat hun technische status is. Ook kunt u zien hoeveel kilometer iedere truck reeds gemaakt heeft. Uiteraard spreekt het voor zich dat wanneer een truck reeds vele kilometers heeft afgelegd, u minder voor deze wagen hoeft te betalen. Dat wil echter niet zeggen dat u een minder goede wagen aanschaft wanneer u met ons in zee gaat. Wij hebben namelijk al onze trucks goed gecontroleerd en waar nodig gerepareerd zodat u er zeker van kunt zijn dat u nog vele jaren plezier kunt hebben van uw investering. Neem snel even contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over ons aanbod.

Bekijk ons wagenpark eenvoudig en snel via onze site

Wanneer u graag zou willen weten wat wij u allemaal zouden kunnen bieden, dan willen wij u graag vragen om snel een keer naar Hesselink-Trucks.nl te komen surfen. Hier kunt u namelijk:

  • de truck vinden waar u naar op zoek bent
  • een bijpassende oplegger vinden
  • contactgegevens vinden van onze medewerkers voor wanneer u nog vragen heeft

Kijk vandaag nog even op onze site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn