Ik ging hier mijn wagen verpanden

15 april 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een paar weken geleden kreeg ik een factuur op de mat en die had ik niet aan zien komen. Ik moest vele duizenden euro’s betalen en wanneer ik niet op tijd zou betalen, kon ik er van op aan dat het bedrag aanzienlijk verhoogd zou worden. Omdat ik een bkr-registratie heb, is het voor mij heel erg moeilijk om ergens geld te kunnen lenen. Vandaar dat ik gebruik ben gaan maken van de mogelijkheid om mijn wagen te verpanden. Ik had dit verpanden nog nooit gedaan, maar het sprak mij erg aan wat ik hierover allemaal op de site van Vandaagverpanden.nl las. Ik las hier namelijk dat ik hier eenvoudig mijn wagen verpanden kon en dat ik hier dan direct geld voor zou ontvangen. Dat was precies wat ik graag wilde en dus heb ik als de wiedeweerga mijn gegevens ingevuld op de site van Vandaagverpanden.nl. De mensen die hier werken hebben mij toen binnen een dag uitgenodigd om een keer langs te komen bij een van de panden van Vandaagverpanden.nl. Hier moest ik mijn papieren inleveren en werd mij verteld hoeveel geld ik voor mijn wagen zou kunnen krijgen. Ik was heel erg te spreken over de hoogte van het bedrag. Men werkt bij Vandaagverpanden.nl namelijk met de actuele koerslijsten waardoor je altijd het maximum- en het juiste bedrag krijgt uitgekeerd. Dat was voor mij heel erg prettig aangezien ik duizenden euro’s nodig had. Gelukkig hanteren ze bij Vandaagverpanden.nl geen maximumbedrag waardoor je dus zoveel kunt lenen als dat je auto waard is. Aangezien ik een heel dure auto heb, kon ik dus heel veel geld lenen. Ik kreeg het meteen cash mee naar huis en ik kon daarom ook meteen mijn schuldeisers tegemoet komen. Hierdoor kon ik er zeker van zijn dat mijn schulden niet hoger zouden oplopen. En dat was nog niet het enige voordeel; mij werd namelijk de mogelijkheid gegeven om gewoon gebruik te blijven maken van mijn wagen!

Ik hoefde tijdens het verpanden mijn wagen niet in te leveren

Toen ik mijn wagen bij Vandaagverpanden.nl kwam verpanden, kreeg ik te horen dat ik deze niet hoefde in te leveren. Dat was heel erg fijn om te merken want ik had daar ook niet heel veel behoefte aan. Ik wilde namelijk graag gebruik blijven maken van mijn auto en dus heb ik hem meteen weer mee naar huis genomen. Het fijne is ook nog een keer dat tijdens het verpanden ik geen wegenbelasting of verzekeringsgeld hoefde te betalen. Dit werd namelijk allemaal overgenomen door de mensen van Vandaagverpanden.nl. Dat was heel erg prettig omdat ik hierdoor niet nog meer kosten maakte dan ik reeds maakte. Daarbij leende ik tijdens het verpanden bij Vandaagverpanden.nl tegen een heel lage rente waardoor ik veel goedkoper leende dan wanneer ik bij de bank om hulp zou vragen. Al met al ben ik dus heel erg tevreden over het verpanden zoals het is gegaan en raad ik ook iedereen aan om een keer naar de site van Vandaagverpanden.nl te komen kijken wanneer u ook op korte termijn geld nodig heeft.

Ik leen tegen een zeer lage rente

Ik ben nu bijna zover dat ik mijn schuld weer kan aflossen en dat heeft grotendeels te maken met het feit dat men bij Vandaagverpanden.nl heel lage rentes rekent. Kortom:

  • bij dit bedrijf mag u uw wagen gewoon blijven gebruiken tijdens het belenen
  • dit bedrijf betaalt uw verzekeringskosten
  • dit bedrijf betaalt uw wegenbelasting

Kijk snel even op de site van dit bedrijf om te zien hoe men u hier kan helpen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn