De daw stoel is een schitterde barkruk

3 mei 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Naast de DSW stoel is ook de daw stoel een schitterend ontwerp van de Eames broers, de iconische meubelontwerpers uit de vorige eeuw. De daw stoel is dan ook een iconische barkruk. Want naast het feit dat het verkrijgbaar is in maar liefst 10 zitting kleuren is de daw stoel niet zomaar een barkruk. Want doorgaans is een barkruk niet de meest comfortabele stoel die u kunt bedenken. Daar hebben de ontwerpers ook rekening mee gehouden want de daw stoel is namelijk een kuipstoel. Dat betekent dat uw rug toch ondersteund wordt en dat u in uw eigen huis aan uw eigen ingebouwde bar heerlijk met vrienden of familie kunt borrelen. Wij van caveldesign.com zijn de trotse verkopers van deze multifunctionele daw stoel. Natuurlijk gaat het hierbij om een replica omdat u anders vaak letterlijk tien keer zoveel moet betalen, misschien nog wel meer. En waarom zou u zo ongelofelijk veel geld uitgeven als er toch niemand het verschil kan zien? Want de daw stoel die wij u aanbieden voldoet ongetwijfeld aan al uw wensen. Qua afmetingen, kleur en stevigheid voldoet het aan de originele daw stoel en dat maakt het niet van echt te onderscheiden. Ook bieden wij een keur aan andere designmeubelen waaronder andere producten van de gebroeders Eames zoals de reeds genoemde DSW stoel. Niet alleen bieden we u als particulier de mogelijkheid om deze prachtige meubelen snel in huis te halen, ook vanuit zakelijk oogpunt bent u van harte welkom. Zo kunnen wij in groten getale stoelen, tafels en archiefkasten leveren aan kantoren, kantine en andere werkplaatsen.

Natuurlijk koopt u uw replica daw stoel bij Cavel Design

Kiest u voor een daw stoel dan kiest u voor kwaliteit. Dat is namelijk een speerpunt bij Cavel Design. Want ondanks het feit dat het ontwerp wellicht een replica is wil dat nog niet zeggen dat de kwaliteit van de kunststof en het hout er onder moet lijden. Met zorg kiezen we daarom zelf de leveranciers uit en testen alle meubelstukken voordat we zelfs maar overwegen om ze op te nemen in onze catalogus. Maar u kunt dat zelf ook ondervinden. Wilt u bijvoorbeeld de gele of de groene daw stoel kopen? Dan kunt u voor een klein bedrag een proefplaatsing aanvragen. Op de afgesproken dag komt de monteur bij u langs met beide stoelen zodat u een uitstekend beeld krijgt van het meubelstuk in uw eigen huis. Hebt u een keuze kunnen maken? Of wilt u toch liever een derde of vierde kleur testen dan wel bestellen? Bij ons kan het allemaal want bij ons is de klant de koning.  De daw stoel zal in ieder geval aan al uw wensen voldoen, dat kunnen we u wel vast op een briefje geven:

  • Een hoog zitcomfort ondanks het feit dat het om een barkruk gaat,
  • Een oogstrelend design,
  • En een ongekend hoge kwaliteit zodat u er vele decennia plezier aan zult beleven.

We komen graag uw gewenste meubelen bij u thuis demonstreren

Hebt u ten slotte nog enkele vragen? Dan is het goed om te weten dat we doordeweeks en op vrijdagen telefonisch voor u klaar staan, uiteraard tijdens kantooruren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken, we staan u graag eventjes te woord. Het is zelfs mogelijk om, wederom op kantoortijden, ons aan te spreken via de ingebouwde chat. We kunnen u daardoor direct helpen bij vragen over het maken van een online bestelling, we geven u interieuradvies en kunnen laten weten of het door u uitgezochte artikel op dit moment direct leverbaar is.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn