De juiste bedrukking voor je promotiemateriaal dankzij tampondruk

20 maart 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het is zelden een slecht idee om promotiemateriaal te gebruiken, maar het is natuurlijk vrij ineffectief als je het promotiemateriaal niet bedrukt. Als je 1000 pennen weggeeft zonder daar een bedrijfsnaam op te drukken, dan hebben de ontvangers geen idee waar de pen vandaag komt. Ze hebben enkel een nieuwe pen die vrij snel ergens in een lade verdwijnt en dat was vervolgens het einde van de promotie. Het is dan ook zaak dat je de pennen bedrukt met een bedrijfsnaam. Uiteraard hoeven het geen pennen te zijn. Je kunt van alles gebruiken om je bedrijf te promoten. Van tasjes tot zonnebrillen, het maakt in wezen weinig verschil. Maar je moet wel goed kijken naar de doelgroep. Het is waar dat je in principe alles kunt bedrukken, maar het ene artikel is meer of minder effectief bij een specifieke doelgroep dan het andere artikel. Tevens kun je kijken naar het seizoen en de locatie. Paraplu’s verspreiden op een strand tijdens een warme zomer is natuurlijk vrij zinloos. Maar bedrukte waterflessen of bidons zijn wel weer heel effectief. Dat geld ook voor zonnebrillen of caps. Ook de doelgroep is zoals gezegd van belang. Wil je studenten bereiken, dan kun je prima zadelhoesjes bedrukken. Maar als je de volwassenen uit de middenklasse wilt bereiken, dan kun je beter iets doen met ijskrabbers. De studenten hebben immers vaker een fiets dan een auto, terwijl de volwassenen eerder de auto als vervoersmiddel kiezen. Hoewel elk object in principe wel te bedrukken is, zijn de technieken wel verschillend. Vlakke oppervlakken kun je met zeefdruk prima bedrukken. Maar bolle of holle objecten kun je beter bedrukken aan de hand van tampondruk. Dus als je inderdaad pennen wilt bedrukken, dan is tampondruk verreweg de beste optie. De volgende vraag is dan waar je terecht kunt als je promotiemateriaal wilt bedrukken via tampondruk. Het mooiste is natuurlijk als je het promotiemateriaal ergens kunt bestellen waar ze de artikelen ook direct via tampondruk kunnen bedrukken. Voor dit doeleinde ben je bij VK Print aan het juiste adres. Hier kun je namelijk pennen laten bedrukken, maar ook vele andere artikelen zoals USB sticks en andere reclame artikelen. Je ontvangt bij VK Print natuurlijk ook altijd de beste service, dus voor het bedrukken van je reclameartikelen ben je bij VK Print zeker aan het goede adres. Lees hieronder daarom snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden wat betreft tampondruk en het bedrukken van promotiemateriaal.

Voor een scherpe prijs je promotiemateriaal bedrukken via tampondruk

Het beste is natuurlijk wanneer je minimaal investeert in het promotiemateriaal en daar vervolgens wel maximale resultaten mee boekt. Het bedrukken van promotiemateriaal via tampondruk moet dan ook niet te duur zijn. Om deze reden is het een goed idee om te kiezen voor VK Print, want bij VK Print profiteer je altijd van de meest scherpe prijzen. Daarnaast profiteer je ook van allerlei andere voordelen als je je promotiemateriaal via tampondruk laat bedrukken. Hierbij kun je denken aan voordelen zoals:

  • Snel
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
  • Alles onder één dak
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Zoals je kunt zien doe je er dus zeker goed aan om voor het bedrukken van je promotiemateriaal, relatiegeschenken of reclameartikelen te kiezen voor VK Print.

Ontdek het zelf via vkprint.nl

Mocht je meer willen weten, dan kun je al heel veel zelf ontdekken via de site van vkprint.nl. Lees daarom alles rustig op je gemak eens door en leer zo meer over de voordelen van tampondruk of zeefdruk. Daarna kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn