Zoekt u een goede schaftkeet tweede hands?

16 maart 2019

Posted in Transport en logistiek

Mijn personeel heeft mij vorig jaar gevraagd of het ook mogelijk was dat ik eens nieuwe schatketen voor hen kon kopen. Ik vreesde al dat het nooit lang meer kon duren voordat zij daar over zouden beginnen te klagen, want ik had zelf ook wel gezien dat de oude keten eigenlijk helemaal niet meer goed waren. Aangezien de zaken de afgelopen jaren niet heel goed zijn gegaan, ben ik altijd een beetje huiverig geweest om investeringen te doen, maar ik wilde niet dat mijn personeel ontevreden zou zijn en daarom ben ik gaan kijken of ik ergens goede keten kon kopen. Ik heb veel research gedaan, maar overal viel de prijs van een keet mij heel erg tegen. Ik meende dan ook al bijna dat ik niets voor mijn mensen kon doen, totdat ik ineens zag dat je ook een schaftkeet tweede hands kunt kopen. Als je een schaftkeet tweede hands koopt, kan dat heel veel geld besparen en vandaar dat het voor mij meteen een interessante optie was om een keer te kijken waar ik dan een schaftkeet tweede hands kon kopen. Toen ik hier naar op zoek ging, kwam ik terecht op de site van Harmsenmaterieel.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan en ik heb daarom gekeken wat ik hier allemaal kon kopen. Ik zag dat je hier voor een heel goede prijs een schaftkeet tweede hands kon kopen.

Ik bespaarde geld door een schaftkeet tweede hands te kopen

Toen ik eenmaal op de pagina van Harmsenmaterieel terecht was gekomen, sloeg mijn hart een keer over. Ik had namelijk nooit verwacht dat ik ook een schaftkeet tweede hands kopen kon. Ik had altijd het idee van tweedehands producten dat het ging over afdankertjes. Wat ik echter bij dit bedrijf te zien kreeg, was nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar gekregen hebben, maar wanneer je hier een schaftkeet tweede hands koopt, dan krijg je echt heel veel waar voor je geld. Ik ben daarom ook zeer snel contact gaan opnemen met de mensen van dit bedrijf om te vragen of ik de keten een keer kon komen bekijken. Dat was geen enkel probleem en ik ben diezelfde week nog gaan kijken. Ik zag dat de keten die dit bedrijf aanbiedt, van zeer hoge kwaliteit zijn en ik heb daarom ook meteen aangeven dat ik een schaftkeet tweede hands wilde kopen. Dat kon al heel snel geregeld worden en nog geen week later kon ik mijn personeel verrassen met de nieuwe keten die ik via Harmsenmaterieel.nl gekocht heb. 

Wij kunnen weer rustig pauzeren

Ik ben blij dat ik in zee ben gegaan met dit bedrijf omdat ik hier voor een heel goede prijs goede keten heb kunnen kopen. Wij kunnen nu met regenachtig weer weer heerlijk pauzeren zonder dat wij verkleumen. Kortom:

  • Ik heb hier heel goede keten gevonden 
  • Ik ben hier voor een heel goede prijs geholpen 
  • Ik kreeg mijn keten al heel snel geleverd

Wilt u meer weten, of foto’s willen zien van de keten, surf dan even naar Harmsenmaterieel.nl. Hier ziet u wat wij doen, kunnen en leveren! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn