De Justfog c14 past ook bij jou

29 mei 2017

Posted in Mens en gezondheid

Ben jij op zoek naar een hoog kwalitatieve e-sigaret? Dan raden wij je aan om vandaag nog de Justfog c14 te bestellen. Dit is de nieuwste elektronische sigaret van het merk Justfog. Ze hebben al jaren ervaring op dit gebied en ze weten inmiddels precies waar ze mee bezig zijn. Je zult er dan ook zeker geen spijt van krijgen als je de Justfog c14 bestelt.

  • makkelijk te vullen
  • transparante clearomizer
  • keuze in ronde of platte driptip (mondstuk)

De Justfog c14 komt met een hoop nieuwe functies die je tot nu toe zeker gemist hebt als je al langer een elektronische sigaret gebruikt. Zo vul je dit nieuwste model met gemak via de onderkant van het apparaat. Als je de clearomizer iets schuiner houdt, dan voorkom je dat je lekt tijdens het vullen van de vloeistof. Ben je klaar met vullen? Dan draai je het apparaat met gemak weer dicht. Let er wel op dat je niet te ver doordraait. Dit kan namelijk de ringen kapot maken en daarmee wordt de e-sigaret onbruikbaar. Dat is nou net niet wat je wilt! Let er dus goed op dat je de dop vast genoeg draait zodat de vloeistof er niet uitlekt, maar niet te vast zodat de ringen beschadigen.

De transparante clearomizer van de Justfog c14

Een van de beste nieuwe functies van de Justfog c14 is de doorzichtige clearomizer. Dit is het gedeelte waar de e-liquid dus inzit en dit wordt ook wel de coil genoemd. Bij andere elektronische sigaretten is het niet zichtbaar hoeveel vloeistof er nog in de e-sigaret zit. Vaak kun je dit wel inschatten door bijvoorbeeld de e-sigaret licht te schudden of door het apparaat open te draaien en erin te kijken. Dit is allemaal echter heel omslachtig en ook niet even goed voor het apparaat. Door de clearomizer van de Justfog c14 dus doorzichtig te maken, kun je in een keer makkelijk zien hoeveel vloeistof er nog in zit en hoe lang je er dus nog mee kan doen. Een belangrijke tip om in gedachten te houden, is dat de coil of clearomizer met enige regelmaat vervangen moet worden om de smaak van de e-sigaret optimaal te houden. Zeker als je veel verschillende smaken gebruikt, is dit een verstandige optie. De kwaliteit van de elektronische sigaret blijft dan optimaal en het apparaat gaat dus een stuk langer mee.

Onderhoud de Justfog c14 goed

Zoals met ieder apparaat is het belangrijk dat de Justfog c14 goed onderhouden wordt. Niet alleen blijft het gebruiken van het apparaat dan het prettigst, de Justfog c14 zal dan ook een stuk langer meegaan. Een elektronische e-sigaret is in vergelijking met de sigaretten die je normaal koopt, een stuk duurder. Maar uiteindelijk bespaar je er juist veel geld mee. Het biedt je daarnaast ook veel meer variƫteit. Tot een aantal jaar geleden maakte rokers dat niet zoveel uit, maar tegenwoordig willen mensen meer. Ook op het gebied van roken. Een e-sigaret zoals de Justfog c14 biedt dat. Door verschillende smaken e-liquids te gebruiken, houd je het roken een stuk interessanter. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook afwisselen in het nicotinegehalte van de vloeistoffen. Als jij een keer geen zin hebt in nicotine, dan kun je er dus met gemak voor kiezen om een e-liquid te gebruiken waar dat niet in verwerkt zit. In de webshop Dampershop.nl kun je niet alleen de e-sigaret krijgen, maar ook uiteenlopende soorten vloeistoffen. Je moet hier zeker eens een kijkje nemen. Als je de scherpe prijzen ziet, maak je meteen de overstap naar het elektronische roken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn