De blog over hardware informeert u over pc’s en randapparatuur

29 mei 2017

Posted in ICT en Techniek

Bloggen is helemaal in de mode. Op onze website vindt u naast allerlei hardware tevens een blog over hardware. Want is het niet geweldig dat u niet alleen de nieuwste hardware, randapparatuur en accessoires kunt bestellen tegen de laagste prijsgarantie in Nederland en tegelijkertijd op de hoogte kunt blijven over ontwikkelingen binnen dit veld? Wij van beat-it.nl vinden van wel en daarom bieden we u niet enkel de mogelijkheid om deze producten te kopen, maar geven we u tevens een stukje informatie en advies. Een kijkje in de keuken met de intentie om u niet alleen maar over te halen om deze producten te kopen. U hoeft immers maar een keer in de zoveel tijd nieuwe pc’s of laptops te kopen, laat staan dat u de server, router en modems jaarlijks vervangt. Maar als het weer tijd is om te investeren in deze apparaten dan wilt u wel goed voorbereid zijn en weten waar u uit kunt kiezen. Mocht dit bijvoorbeeld een hobby zijn of bent u simpelweg systeembeheerder bij een bedrijf, dan is het aanbevolen om dit blog over hardware zo nu en dan te lezen. U hoeft natuurlijk niet alle artikelen op dit blog over hardware te lezen, maar we garanderen u dat er regelmatig interessante artikelen tussen staan die u niet wilt overslaan.

Lees de blog over hardware maar eens aandachtig door

Wat kunt u zoal in dit blog over hardware verwachten?

  • In ieder geval een keur aan artikelen over hardware van gerenommeerde topmerken
  • Zijn er nieuwe modellen op de markt verschenen? Dan leest u daar alles over in dit blog over hardware.
  • En zo nu en dan schrijven we niet alleen over hardware, maar ook over belangrijke software-updates zoals het verschijnen van een nieuw besturingssysteem of antivirusprogramma.

Naast deze bijzondere pagina waar u het blog over hardware vindt, bieden we een zogenaamde “#nieuws”-pagina. Daar vindt u informatie over deze blogposts maar ook informatie dat u op onze sociale media kunt vinden. U kunt ons namelijk volgen via Facebook, Google+ en Twitter. Op deze pagina vindt u ten slotte RSS-feeds en video’s met nieuws en trends binnen de IT-wereld. Mocht dit uw interesse wekken en wilt u dus niet alleen maar een blog over hardware lezen, dan vindt u op onze website vele interactieve mogelijkheden. Onder elke post op onze blog over hardware vindt u trouwens de mogelijkheid om een berichtje achter te laten. Voelt u vrij om een algemene vraag te stellen. Onze klantenservice staat klaar om hier meestal binnen een dag op te antwoorden. Toekomstige lezers van dat blog over hardware hebben er natuurlijk tevens baat bij om hier nog meer over te weten te komen. Hebt u ervaring met het beschreven product? Schrijf dan een korte recensie.

Geïnteresseerd in een product? Lees hier dan meer over en bestel snel!

Mocht u een persoonlijke vraag willen stellen of een offerte willen opvragen omdat u uw hele bedrijf van diverse hardware willen voorzien, dan kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen. U bent op afspraak welkom op ons kantoor in Apeldoorn of Epe. Kan de vraag via de mail of telefonisch beantwoord worden? Bel of stuur dan uw prangende vragen in de vorm van een digitale brief naar ons op. Tijdens kantooruren zitten er trouwens medewerkers via de chatfunctie op de website voor u klaar. Houdt u er wel rekening mee dat we enkel aan bedrijven en instellingen leveren? We maken overigens geen onderscheid tussen een ZZP’er en een multinational, u bent bij ons altijd van harte welkom! Lees meer op Beat-it.nl – online hardware en software kopen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn