De leukste goochelaar

18 april 2016

Posted in Nieuws

Goochelaarjordi - GoochelaarHet is altijd lastig om een leuk kinderfeestje te organiseren. Als ouder moet je iets bedenken wat een hele groep kinderen een lange tijd zoet houdt. Je eigen kind moet het thema bovendien ook leuk vinden, anders heeft hij of zij geen leuke verjaardag. Ieder kind is anders, het is daarom heel moeilijk om iets unieks te verzinnen dat bij een ieder van hen aanslaat. Veel ouders proberen het daarom niet eens meer; vaak gaan kinderen tijdens een feestje naar een zwembad of worden ze getrakteerd op een leuke film in de bioscoop. Wil je als ouder echt een gezellig feestje organiseren dan is een goochelaar een hartstikke leuk idee! Een goochelaar zorgt voor leven in de brouwerij, kinderen zullen genieten! Wat zijn de voordelen van een goochelaar voor een kinderfeestje?

  • Iedereen wordt vermaakt
  • Je hoeft zelf weinig te doen
  • De kinderen worden uitgedaagd
  • Iedereen zal zich het feestje herinneren

Tijdens een show van een goochelaar wordt ieder kind vermaakt. Tijdens de show zijn ze opgewonden en proberen ze erachter te komen hoe elke truc werkt. Een goede goochelaar maakt zijn show bovendien interactief. Tijdens diverse elementen van de show worden kinderen naar voren gevraagd, deze mogen de goochelaar dan helpen met de truc of moeten hem proberen van de wijs te brengen! Deze interactiviteit maakt de show ontzettend leuk voor elke aanwezige. Als ouder zul je af en toe ook moeten grinniken! Een ander groot voordeel is dat je als ouder weinig hoeft te doen. Meestal heb je tijdens een feestje een grote verantwoordelijkheid, je moet elk kind goed in de gaten houden en zorgen dat hen niks overkomt. Met een goochelaar kun je de kinderen in de tuin parkeren en ze lekker laten vermaken zonder dat je het risico loopt dat hen iets overkomt. De artiest doet al het werk voor je, jij kunt rustig genieten en daarbij een koud drankje nuttigen. Tijdens een goochelshow wordt de fantasie van een kind geprikkeld. De kinderen zullen zich verwonderen over wat ze zien en zullen daarna misschien zelf ook wel willen goochelen. Het is belangrijk om de nieuwe generatie te motiveren creatief te zijn door ze op jonge leeftijd te stimuleren. Een goochelaar fascineert mensen en zorgt dat ons creatieve brein aan het werk wordt gezet. Tot slot: iedere aanwezige zal zich het feestje van jouw zoon of dochter herinneren. Op school zal iedereen het over het feestje hebben en dat zal je kind goed doen! Wanneer je het jaar daarop opnieuw een feest organiseert hopen alle klasgenootjes stiekem op een uitnodiging! Een goochelaar is leuk voor elk verjaardagsfeestje, zorg dat je er vandaag nog eentje opzoekt!

Het geheim van een goochelaar

Natuurlijk is iedereen benieuwd naar de illusies van de goochelaar, hoe zet hij deze precies in elkaar? Zoals je misschien al weet mag en zal een goochelaar hier niets over zeggen, maar er zijn andere manieren om erachter te komen hoe een truc precies werkt. Een van deze manieren is om zelf aan de slag te gaan. Je kunt in de speelgoedwinkel heel goedkoop een goochelset kopen waar tientallen leuke trucjes inzitten. Bij de set komt een handig instructieboekje, waardoor ook jij de geheimen van de magie kunt leren! Met een goedkope set zul je veel met kaarten werken. Je kunt dan bijvoorbeeld raden welke kaart iemand uit het deck heeft gepakt of je kunt kaarten laten verdwijnen. Bij een luxe set zitten vaak leuke attributen waardoor je echt kunt leren goochelen! Konijnen uit een hoge hoed halen, jezelf laten verdwijnen, bloemen uit je mouw toveren, alles is mogelijk! Wanneer je geen zin hebt om te leren goochelen kun je natuurlijk ook goed opletten tijdens een goochelshow. De goochelaar zal tijdens een optreden proberen je zo veel mogelijk af te leiden, zodat je niet kunt zien hoe een illusie precies werkt. Ga op de voorste rij zitten en let goed op, misschien krijg je dan een idee hoe het allemaal in elkaar zit! Een ander goed idee is om mee te doen met de show. Wanneer de goochelaar vraagt om een vrijwilliger steek dan je hand op! Hij zal je bepaalde vragen stellen en zal een handigheidje met je proberen uit te halen. Als je goed geconcentreerd blijft zul je dit foefje misschien doorzien, je kunt dit slimmigheidje dan ook zelf gaan gebruiken.

Kracht van een show

De kracht van een goochelshow zit in de uitvoering. Je moet een goochelaar hebben die weet wat hij doet en niet bang is om het publiek mee te laten doen. Zorg daarom altijd dat je een vakman uitzoekt die goed staat aangeschreven en die veel ervaring heeft. Goochelaar Jordi heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het vak en heeft meerdere prijzen gewonnen. Deze rasartiest is dus zeer geschikt voor elk goocheloptreden! Op zijn website, https://goochelaarjordi.nl/, vind je meer informatie over deze echte professional. Ook kun je gelijk bekijken hoe de agenda van de beste man eruit ziet. Je weet dan meteen of hij beschikbaar is voor jouw evenement. Wil je zeker weten dat hij beschikbaar is, reserveer dan ruim van tevoren. Je vist dan nooit achter het net. Heb je specifieke vragen over de show of over tarieven, neem dan even contact op via het contactformulier. Je krijgt dan binnen mum van tijd een reactie terug. Een goochelshow is leuk voor jong en oud, maak vandaag nog een afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn