De leukste kindervakantie

30 september 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Ponyparkcity biedt kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie. Het park is gelegen in Overijssel, dichtbij attractiepark Slagharen. Een prachtige omgeving waar voor jong en oud meer dan genoeg te beleven valt. Voor kinderen is Ponyparkcity ongelofelijk leuk. De kinderen kunnen allerlei leuke activiteiten ondernemen en heerlijk spelen. Je kunt hier dus naartoe voor een echte kindervakantie! Wat is er tijdens deze kindervakantie allemaal te beleven?

  • Spelen met pony’s
  • Het attractiepark bezoeken
  • Leuke activiteiten
  • Heerlijk eten

Waarom ga je naar een Ponypark? Om te spelen met pony’s natuurlijk! Een kindervakantie naar dit park is daarom niet compleet zonder dat je bent wezen kijken bij deze lieve dieren. Het park heeft 300 pony’s, meer dan genoeg voor elk kind dat langskomt! Jullie hoeven dus niet bang te zijn dat jullie tijdens de kindervakantie lang in de rij moeten staan: er is altijd nog wel een schattige pony beschikbaar. Het kind kan het dier lekker knuffelen of poetsen, maar hij of zij kan natuurlijk ook een zadel pakken en gaan rijden. Heb je als ruiter weinig ervaring, dan mag dit alleen onder begeleiding. Heb je al eens vaker op een paard gezeten, dan mag je in de meeste gevallen lekker los door de bak rijden. Er is altijd personeel aanwezig om de kinderen in de gaten te houden. Het is belangrijk dat een ouder zich tijdens een kindervakantie geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid! Ben jij een echte avonturier? Meld je dan aan voor de buitenrit! Tijdens deze rit verlaat je het park en ga je naar een groot bos in de buurt. Hier rijd je een lange rit samen met jouw pony en leren jullie elkaar echt kennen. Een buitenrit is altijd spannend! De pony’s zijn veel gewend, maar kunnen natuurlijk best eens schrikken van een eng geluid of een rare boom. Papa en mama kunnen daarom gewoon mee om een oogje in het zeil te houden. Wil je liever niet rijden maar gewoon de pony lekker verzorgen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Op een kindervakantie moet elk kind kunnen doen wat hij of zij leuk vindt! Je leert op stal de pony’s van het park heel snel kennen. Je hebt daarom binnen mum van tijd een favoriet. Wil je vaker dezelfde pony knuffelen, dan is het mogelijk om deze van tevoren te reserveren. Je weet dan zeker dat je bij de pony terecht komt die je leuk vindt!

Kindervakantie: andere activiteiten

Meisjes hebben over het algemeen wat meer met paarden dan jongens, zeker wanneer ze wat kleiner zijn. Er is daarom op deze kindervakantie ook van alles te doen wat niets met pony’s te maken heeft! Wat dacht je bijvoorbeeld van attractiepark Slagharen? Dit grote park heeft talloze attracties die je kunt verkennen. Vaak blijven de kinderen de hele dag weg! Spreek daarom goed af rond welke tijd ze weer terug moeten komen voor een hapje eten. In het park heb je een grote achtbaan, een piratenschip en ook een gokhal. In deze gokhal kun je leuke prijzen winnen, maar ook je gespaarde zakgeld opmaken; gok dus niet te veel! Het mooiste van alles: entree tot het park is bij reservering helemaal gratis! Je kunt ervoor kiezen om iedere dag het park in te gaan, zonder dat je hier een cent extra voor betaalt. Deze kindervakantie is dus ook nog eens goed voor de portemonnee. Wanneer de kinderen het park hebben onderzocht komen ze weer terug op de camping. Daar vallen ze met hun neus in de boter: een leuk animatieteam verzorgt allerlei spannende activiteiten waar ze aan kunnen deelnemen. Als gezin is er natuurlijk ook genoeg te doen. Wie van jullie kan het beste bowlen en wie is de held van de midgetgolfbaan? Ook is er een geweldige rodeo stier, hoe lang blijft papa zitten? Al deze activiteiten vind je op de camping of net daarbuiten, jullie hebben dus meer dan genoeg te doen tijdens deze kindervakantie. Tot slot: de kindervakantie zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een heerlijke maaltijd bij een restaurant. Op de camping kun je heerlijk eten in een echt themarestaurant. Heb je altijd al eens willen eten in een echte saloon, dan ben je hier aan het juiste adres!

Wacht niet langer!

Wacht niet te lang meer met het boeken van jullie kindervakantie. Binnen een paar weken zit de hele camping vol. Het is slim op tijd te reserveren, zodat je zeker weet dat jullie een bestemming hebben deze zomer. Surf snel naar http://www.ponyparkcity.nl/kindervakantie/ en bekijk alle beschikbare data. Ook vind je hier meteen de actuele prijzen, zodat je direct weet hoeveel de vakantie gaat kosten. De kinderen zullen zich de hele kindervakantie lang vermaken, maar ook voor jullie is er genoeg te doen. Kom lekker de krant lezen bij de receptie, ga languit in de zon liggen of ga met de kinderen mee op avontuur, ook jullie kunnen genieten! Wil je weten hoe de vakantiehuisjes er van binnen uitzien dan kun je een kijkje nemen op bovenstaande site. Wanneer je klikt op ‘vakantiehuisjes’ dan vind je een mooi plaatje van de lay-out. Zo kunnen jullie de bedden al verdelen voordat jullie zijn aangekomen. Bekijk voordat je op reis gaat altijd goed de weersverwachting en neem de juiste kleren mee. Kinderen worden snel vies in een paardenstal, laat staan als het heeft geregend. Zorg dat je voldoende schone kleren meeneemt, zodat je tijdens de kindervakantie geen huishoudelijke klusjes hoeft te doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn