De mooiste verlovingsring

24 januari 2016

Posted in Sieraden en Accessoires

Uw vrouw of geliefde ten huwelijk vragen; het is toch wel een heel bijzonder moment en dat moment gaat altijd gepaard met het uitzoeken van de mooiste verlovingsring. Juwelier De Tijd heeft een waanzinnig assortiment van sieraden waaronder ook de mooiste verlovingsringen waar u uit kunt kiezen. Duizenden mogelijkheden. Dat is waar u uit kunt kiezen. Wij zijn verheugd u te mogen vermelden dat u zowel online als in onze winkel de perfecte verlovingsring uit kunt kiezen. Wilt u weten wat de beste mogelijkheden zijn, dan helpen wij u graag verder. De een weet precies wat hij wil op het gebied van de verlovingsring en de ander tast in het duister en wil graag aan de hand mee worden genomen door onze winkel om tot de beste keuze te komen. Wij zijn er voor alle soorten klanten en proberen samen met u tot de beste keuze te komen. Dat is toch wel het belangrijkste wat er is wanneer u een verlovingsring uit wilt kiezen. We zijn er voor u en bieden niet alleen maar een grote collectie aan sieraden, maar tevens vele diensten waar u gebruik van kunt maken. De voordelen van het kopen van een verlovingsring bij juwelier De Tijd zijn talrijk en wij lopen er graag even doorheen zodat u ook begrijpt waarom het aanschaffen van een verlovingsring bij Juwelier De Tijd de juiste keuze is.

  • Bij De Tijd bent u welkom zowel in de winkel als online voor de mooiste sieraden
  • Bij De Tijd helpen wij u bij het uitzoeken van het perfecte sieraad op maat
  • Bij De Tijd kunt u sieraden laten herstellen en onderhouden door een expert
  • Bij De Tijd heeft u garantie en bent u uw leven lang verzekerd tegen diefstal
  • Bij De Tijd zijn wij er voor u en stellen wij uw wensen altijd graag centraal

Verlovingsring; uw aanzoek

Uw aanzoek moet bijzonder zijn. Uw aanzoek is persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen manier om vorm te geven aan het aanzoek. De een reist af naar een tropisch oord en zakt op de knieƫn op een tropisch strand terwijl de zon langzaam onder gaat. De ander houdt het dichter bij huis en kiest voor een vertrouwde plek zonder poespas. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en dat geldt ook voor de sieraden die u kiest. Bij het aanzoek hoort een passende verlovingsring. Deze ring zoekt u van te voren uit bij De Tijd. Er zijn vele tradities als het gaat om ringen en de verlovingsring. Bij de verschillende stromingen van geloof wordt de ring bijvoorbeeld weer om een andere vinger gedragen. De verlovingsring koopt u voor het aanzoek van uw geliefde. De trouwring wordt tijdens het huwelijk gedragen. Het is goed om de trouwringen en de verlovingsring af te stemmen zodat deze goed bij elkaar passen. U bent bij juwelier De Tijd op het juiste adres voor zowel de verlovingsring als de trouwring. Natuurlijk hebben wij meer dan alleen de verlovingsringen en trouwringen in ons assortiment. Onze collectie is zeer breed en er zit altijd wel wat bij voor u! Ook kunt u bij ons terecht voor het laten poetsen van sieraden. Wij maken uw sieraden weer mooi en repareren sieraden die kapot zijn zoals ook de verlovingsring en de trouwring. Sieraden kunnen na een tijdje dof worden. Dat komt door stof en simpelweg door het dragen van de sieraden. Het is dan belangrijk dat u de sieraden laat poetsen zodat ze weer mooi worden en gaan glimmen. De meeste sieraden gaan lang mee, maar als ze er dof uit gaan zien, dan is dat zonde en dat moet u daar iets aan laten doen. Wanneer u een ring bij De Tijd koopt, dan heeft u zoals we eerder al aangaven uw hele leven lang bescherming tegen diefstal. Helaas zijn sieraden zoals de verlovingsring erg geliefd onder boeven die zoeken naar waardevolle juwelen en daarom zien wij ons als juwelier genoodzaakt om u bescherming te bieden tegen mensen die sieraden willen stelen zoals u mooie verlovingsring. Een ring voor het aanzoek wordt vaak gekozen met diamant. Deze ringen hebben wij in veelvoud in ons assortiment. Bekijk het online of kom naar onze winkel!

De goede maat

Een ring moet passen. Hij moet goed aansluiten. Natuurlijk is het wel zo leuk als de ring past wanneer u hem om de vinger van uw geliefde schuift. Toch kan het zeker voorkomen dat een ring niet past. Dat is dan behoorlijk jammer. Daarom besteden wij graag altijd even wat extra aandacht aan de ringmaat zodat u weet waar u op moet letten. De beste manier om er achter te komen wat de ringmaat van uw geliefde is, is om een ring van haar mee te nemen, bij voorkeur een ring die uw geliefde niet meer draagt zodat ze niet in de gaten heeft dat er een ring uit haar juwelenkistje is verdwenen. Uw aanzoek moet natuurlijk wel een verrassing blijven en daar moet u te alle tijden voor zorgen! Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om een oude ring van uw geliefde mee te nemen, dan is er ook geen man overboord. U kunt in dat geval gewoon een ring laten maken en deze kan later precies op maat worden gemaakt zodat hij alsnog goed aansluit. Kom gerust eens langs in onze winkel. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto. U vindt onze adres online. U bent van harte welkom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn