De opblaasbare kajak kan eenvoudig mee op reis

15 april 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Hebt u binnenkort vakantie? Is het tijd om de opblaasbare kajak in te pakken? Of wilt u zich nog even verdiepen in de vele opties die u hebt? Kijk dan eens op rubberbootshop.nl want daar zult u naar een groot assortiment aan rubberboten ook opblaasbare kajaks en kano’s kunnen vinden. Het prettige aan onze website is ten eerste dat u al deze producten direct kunt kopen. Ten tweede leveren we alle boten direct uit voorraad. En ten derde hoeft u er de deur niet eens meer voor uit. Ook over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten want we leveren alleen producten waaronder de opblaasbare kajak van gerenommeerde topmerken. Denk in dit geval aan merken zoals Intex en Pathfinder. Wat u krijgt bij een opblaasbare kajak? Een eenpersoons of tweepersoons dichte kano, het belangrijkste verschil met open variant, en daarnaast een keur aan accessoires en onderdelen waaronder:

  • De peddel of peddels waarmee u accelereert, remt en stuurt,
  • Een handige opblaaspomp zodat u de opblaasbare kajak snel kunt gebruiken,
  • En een opbergtas waar u de opblaasbare kajak in kunt bewaren en vervoeren.

Hebt u al een keuze tussen de diverse modellen kunnen maken? Dan kunt u dat model aanvinken en vervolgens uw gegevens invullen. Ten slotte betaalt u de opblaasbare kajak door het bedrag over te maken met behulp van een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of door te betalen met uw creditcard. We leveren doorgaans uit voorraad dus u mag morgen al het pakketje in huis ontvangen.

Zoekt u nog een opblaasbare kajak? Bij ons zult u slagen

Afijn, u wilt lekker kunnen rond peddelen op een meer, in een rustige rivier, in een vennetje of misschien wel de stadsgrachten van een grote stad in Nederland zoals Utrecht, Groningen en Amsterdam. Met de vin zal de opblaasbare kajak niet om kunnen vallen en het bootje op koers houden en dankzij het gestroomlijnde design hoeft u maar weinig kracht te gebruiken. Toch is het wel degelijk een intensieve sport. Daarom raden we het u aan om van te voren eventjes te oefenen. Natuurlijk is de opblaasbare kajak niet geschikt voor wilde rivieren, daar zult u een stevigere kunststoffen versie voor nodig hebben die u nadien niet kunt laten leeglopen. Maar als u lekker wilt gaan vissen dan kan een opblaasbare kajak absoluut soelaas bieden. We bieden hopelijk ook in uw ogen een keur aan voordelen aan. Zo leveren we snel, met zorg en geheel gratis dus zonder extra verborgen kosten zoals verzendkosten. U krijgt niet 14 maar 30 dagen bedenktijd. Dat betekent dat u het rustig kunt uitproberen. Bevalt het toch niet zo dan stuurt het product terug en krijgt u van ons uw geld terug. U krijgt vrijblijvend advies van onze klantenservice als u dat nodig hebt. Bel of stuur hen eens een e-mail. En ten slotte is het van belang dat u onthoudt dat u ook bij ons kunt langskomen om uw producten af te halen. Mocht u dat willen dan bent u op afspraak van harte welkom.

We bieden u tevens een keur aan opblaasbare roeiboten aan

Wilt u het laatste nieuws over onze nieuwe producten, kortingen en aanbiedingen op de voet volgen? Volg ons in dat geval eens op Facebook, Twitter of YouTube. We houden u daar graag op de hoogte van veranderingen in ons aanbod. Er komt misschien ook weleens wat onderhoud of een reparatie bij kijken. Daarom is het verstandig om er een setje bij te kopen. Mocht u ooit een los accessoire nodig hebben dan kijkt u natuurlijk bij de rubberboot accessoires.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn