Koop de acculader voor iedere automobiel

15 april 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u naar een nieuwe acculader om daarmee de accu van uw zuurverdiende auto mee op te laden? Gaat het daarbij om een ware klassieker, een oldtimer? Dan zoekt u misschien wel een 6V acculader. Die worden met de dag zeldzamer en daarom mogen wij met gepaste trots wel stellen dat u bij ons een uniek aanbod kunt vinden. Naast de 6V variant vindt u er tevens de 12V en 24V versie net als een auto acculader voor de moderne wagen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Of zocht u juist naar een acculader voor uw brommertje dan wel scooter? Ook dan hebben wij van acculadercentra.nl goed nieuws voor u want ook dan zult u ongetwijfeld bij ons slagen. U krijgt overigens op vrijwel alle laders maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie. De acculader zet u op de accu als het leeg is geraakt vanwege intensief gebruik. Misschien bent u een ware doe-het-zelver en sleutelt u bijvoorbeeld zelf aan uw wagen. Dat scheelt doorgaans aanzienlijk op de apk. Oldtimers hoeven niet naar de garage voor een apk zoals u ongetwijfeld wel weet. Dat betekent echter wel dat u als liefhebber zelf heel wat onderhoud moet uitvoeren. Gelukkig kunt u snel en voordelig een acculader via onze website bestellen. U hoeft er uw bed niet eens voor uit te komen want u bestelt bijvoorbeeld via de laptop of de tablet waarna we de producten binnen een werkdag bij u thuis komen afleveren. Komt u het trouwens liever afhalen hier in ons magazijn in IJsselstein? Dan bent u op afspraak van harte welkom.

Het uitzoeken van een acculader was nog nooit zo eenvoudig

Naast de acculader bieden we u ook:

  • Een keur aan omvormers. Bijvoorbeeld een omvormer van 12 Volt naar 24 Volt,
  • Ook startboosters kunt u in diverse voltages hier online bestellen,
  • En wat te denken van de diverse accu-accessoires waaronder startkabels, klemmen en zonnepaneellaadregelaars?

Wist u dat we over onze eigen demonstratieruimte beschikken waar u de diverse laders en andere onderdelen met eigen ogen kunt bekijken, aanraken en waar een medewerker ze kan demonstreren? Erg handig omdat u dan weet hoe u de acculader kunt gebruiken. Wist u dat wij morgen al bezorgen als u op werkdagen voor 9 uur in de avond hebt besteld? Dat doet u natuurlijk door in te loggen op uw account. Hebt u nog geen profiel aangemaakt? Doe dat dan eerst even. U weet immers maar nooit wanneer u weer eens een accessoire of een heuse acculader nodig hebt in de toekomst. Bedenk een inlognaam en wachtwoord en vul eenmalig uw adres- en contactgegevens in. U kunt direct betalen en wel door het verschuldigde bedrag over te maken met behulp van bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of uw creditcard. Vervolgens ontvangt u een bevestiging en laten we het u ook weten als het pakketje is verzonden. Zoals wel duidelijk is geworden uit deze tekst zal dat al binnen enkele uren het geval zijn. Wist u trouwens dat wij al onze producten geheel gratis verzenden in zowel Nederland, Belgiƫ als in Duitsland?

Bestel nu en kom het afhalen op de dag dat het u goed uitkomt!

We geven u graag persoonlijk advies en dat kan het beste door langs te gaan in onze demoruimte. Maar ook via de telefoon en de mail staan we vanzelfsprekend voor u klaar. U wilt niet dat u per ongeluk een lader koopt in een verkeerd voltage. Dat dient te allen tijde voorkomen te worden. Natuurlijk hebt u altijd nog uw retourrecht maar daar zitten beide partijen vanzelfsprekend niet op te wachten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn