De Uvex cap voor jouw veiligheid

18 augustus 2017

Posted in Dieren en Toebehoren

Als er iets belangrijk is als je gaat paardrijden dan is het wel dat jij en het paard allebei veilig zijn. Bescherm jezelf dan ook goed voordat je gaat rijden. Met de juiste spullen op dit gebied ga je daarom een heel eind komen. Denk hierbij aan het dragen van een cap. Wij kunnen een Uvex cap zeker aanraden.

  • Kwaliteit
  • Draagcomfort
  • Veiligheid

Als je al een tijdje paardrijdt, dan heb je inmiddels misschien al verschillende caps gedragen. Je zult dan ook tot de conclusie gekomen zijn dat hier behoorlijk wat verschil in kan zitten. Waar een cap bij de een echt geweldig zit, kan dat voor een ander heel verschillend zijn. Daarom is het verstandig om hier goed onderzoek naar te doen en de cap te vinden die het beste bij jouw past. De tip die wij voor je hebben op dit gebied is om eens een Uvex cap uit te proberen. Zoals je hierboven al hebt kunnen zien staat dit merk voor kwaliteit, draagcomfort en veiligheid. Drie dingen die je zeker nodig hebt in een cap. De kwaliteit van de Uvex cap zorgt natuurlijk voor het draagcomfort en de veiligheid. Een cap moet namelijk goed zitten. Wanneer dit niet het geval is, dan zal deze een veel minder hoge mate van bescherming geven en juist dit is zo belangrijk. Wanneer jij van je paard afvalt, dan kan de juiste Uvex cap jouw van zeer ernstig letsel behoeden.

De juiste maat van de Uvex cap

Een Uvex cap op zich is al van een zeer hoge kwaliteit, maar dit levert je niet meteen de geweldige bescherming op die het je kan bieden. Daarvoor is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Maar hoe doe je dit? Je meet hiervoor de omtrek van je hoofd, net boven je oren en wenkbrauwen. Wanneer je met deze afmetingen op de website van De Lemerij gaat kijken, dan vind je hier een duidelijk overzicht van welke maat Uvex cap jij moet hebben. Vervolgens kun je deze hier dan vervolgens ook aanschaffen. Er zijn verschillende soorten caps van dit merk waar je uit kunt kiezen. Neem het assortiment dus eens goed door en bedenk waar jij precies naar op zoek bent. Aan de hand daarvan kun je dan de juiste keuze maken en de Uvex cap die het beste bij jou past, bestellen. Dit is uiteraard heel erg eenvoudig om te doen.

Veilig met jouw paard op stap

Of je nu net begonnen bent met het volgen van paardrijlessen of dat je al jaren je eigen paard hebt, het is altijd belangrijk om een goede Uvex cap te hebben. Je weet namelijk maar nooit wanneer je deze nodig zult hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje en sommige paarden kunnen heel erg schrikachtig zijn. Dit zijn dingen die van tevoren lastig te voorspellen zijn en daarom moet je nooit het risico nemen. Zelfs als jij denkt je paard door en door te kennen, moet je dit niet doen. Het letsel dat je kunt oplopen wanneer je van je paard gegooid wordt en je draagt geen Uvex cap, kan heel erg ernstig zijn. Als je het lastig vindt om te bepalen welke Uvex cap nu het meest geschikt is voor jou, neem hierover dan contact op met de medewerkers van De Lemerij. Zij hebben veel kennis en ervaring op dit gebied en zij zullen dan ook zeker in staat zijn om jou verder te helpen. Kies hier dan ook vandaag nog voor en kom een kijkje nemen op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn