Prachtig cadeau

18 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als u op zoek bent naar een prachtig cadeau dan bent u bij PrachtigKado.nl aan het juiste adres. Wij verkopen veel verschillende producten die u kunt laten bedrukken, zodat u een mooi persoonlijk cadeau heeft om te geven, met uw eigen foto erop. Of u nu kiest voor een mok, een schort of een paar slippers, bij PrachtigKado.nl vindt u altijd de juiste cadeaus.

Uw prachtig cadeau met eigen bedrukking

Wij specialiseren ons in het bedrukken van ons diverse assortiment producten, zodat u altijd het juiste product kunt vinden bij ons. Alles doen wij met de hand, zodat u zeker weet dat uw foto goed uitkomt. En niet alleen als particulier kunt u bij ons terecht, wij hebben ook voor bedrijven een ruim assortiment. Vraagt u eens een offerte, zodat wij u kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om het drukken van diverse gebruiksvoorwerpen in uw huisstijl voor het gebruik binnen uw bedrijf of het ontwerpen van een uniek relatiegeschenk, bij PrachtigKado.nl kan het allemaal en vind u zeker een prachtig cadeau. Een van onze populairste artikelen zijn onze mokken. Een gepersonaliseerde mok is een prachtig cadeau, mede doordat het een gebruiksvoorwerp is. Iedere keer dat de ontvanger de mok in zijn kast ziet staan zal hij direct weer aan u denken. Dat is de kracht van de gepersonaliseerde cadeaus van PrachtigKado.nl. Wij hebben diverse mokken in het assortiment, die u rondom kunt laten bedrukken met uw eigen foto. Natuurlijk is het ook mogelijk om een logo of een tekst te laten bedrukken, bijvoorbeeld als u mokken in uw huisstijl wilt hebben. Een echte aanrader is het laten borduren van een badjas. Dit gebeurt door middel van onze borduurmachine, wat een unieke uitstraling geeft aan de badjas. Kies bijvoorbeeld voor uw initialen, of uw hele naam in een stijlvol lettertype. En natuurlijk is het ook mogelijk om uw logo te laten borduren. Een prachtig cadeau om weg te geven of om gewoon zelf te houden. Met een van onze kussenslopen maakt u ook zeker indruk. U kunt deze laten bedrukken met een prachtige foto of uw eigen logo, voor een permanente herinnering en een prachtig cadeau. Of wat dacht u van een persoonlijk schort met een eigen foto? Ideaal voor iedereen die graag in de keuken staat. Combineer bij een schort bijvoorbeeld eens een foto met een leuke tekst, of laat een logo bedrukken op uw schort. Genoeg mogelijkheden dus voor een prachtig cadeau! Wilt u eens een foto op een unieke manier cadeau doen? Kijk dan eens naar een van onze puzzels. Deze bedrukken wij met uw foto en dan mag uw ontvanger de foto weer in elkaar puzzelen. U kunt kiezen uit verschillende formaten en in verschillende vormen, zoals een hartvorm. Ideaal als prachtig cadeau voor Valentijn! Ook kunt u kiezen uit puzzels met meer of minder stukjes, tot wel 315 stukjes, voor de echte puzzelliefhebber. En natuurlijk worden alle puzzels afgewerkt met een luxe coating, zodat ze lang meegaan.

Gemakkelijk bestellen

Daarnaast is er bij PrachtigKado.nl nog veel meer mogelijk. Kijkt u eens rond in onze webshop, waar u bijvoorbeeld ook nog onderzetters of knuffels kunt bestellen. Bestellen is bij ons heel gemakkelijk: u selecteert de producten die u wilt laten bedrukken en de hoeveelheden, en nadat u betaalt heeft kunt u bij ons de foto’s aanleveren. Dat kan in allerlei bestanden en ook gewoon in Word, zodat het aanleveren heel gemakkelijk gaat. En bestelt u voor 16:00 uur dan leveren wij de volgende werkdag, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn