Deze kapper in Vlaardingen centrum is top

30 maart 2018

Posted in Mens en gezondheid

Een goede kapper die bij jou past is niet zo snel gevonden. Gelukkig zijn er veel kappers, dat er zo veel keuze is dat er altijd wel iets voor jou bij zit. Maar als je ergens nieuw komt wonen, weet je natuurlijk nog niet welke kappers goed zijn en welke niet. Vandaar dat ik op zoek ging naar een kapper in Vlaardingen centrum. Ik kwam in Vlaardingen wonen en eigenlijk kende ik er nog niet zo veel. Ik kwam er wonen voor mijn werk, en ik had daarvoor altijd aan de andere kant van het land gewoond. Ik kende er dus eigenlijk nog geen mensen, en wist ook niet welke kapper in Vlaardingen centrum ik zou moeten hebben. Ik heb een baan waarbij ik er representatief uit moet zien. Ik ben een salesmanager en heb veel afspraken buiten mijn kantoor. Ik wil er goed uitzien, en vond het dus heel belangrijk om een kapper in Vlaardingen centrum te vinden die echt goed werk levert. Ik heb mijn collega’s gevraagd naar welke kapper in Vlaardingen centrum zij kenden, en goede ervaringen mee hadden. Gelukkig wisten zij wel een paar adressen, dus ik ben bij meerdere kappers in Vlaardingen centrum langs gegaan…

Deze kapper in Vlaardingen centrum geeft je het kapsel dat echt bij jou past

Op een gegeven moment werd het wel tijd om een bepaalde kapper in Vlaardingen centrum bij welke ik het beste gevoel had, uit te proberen. Mijn haar was echt te lang geworden en daar moest een stuk van af. Ik had een aantal eisen waar mijn ideale kapper in Vlaardingen centrum aan zou moeten voldoen.

  • Kappers met specialisatie herenkapsels
  • Vriendelijke prijzen
  • Volgen nieuwe trends
  • Gezellige sfeer

Gelukkig heb ik uiteindelijk een kapper in Vlaardingen centrum gevonden waar ik helemaal tevreden over ben, namelijk ‘t Haarlokkertje. De sfeer is er altijd goed, ze zijn zeker niet duur. En toch leveren ze goede kwaliteit, zeker als het gaat om herenkapsels. Dat is tenminste waar ik ervaring mee heb, dus daar heb ik mijn mening op gebaseerd. Ze kunnen van alles, als jij met een bepaald beeld aan komt, kunnen ze dat zonder moeite voor je bewerkstelligen. Daarbij geven ze ook altijd goed advies, waardoor je altijd een kapsel krijgt dat het beste bij jou past.

Deze experts geven je een geweldige nieuwe coupe

Ik kan daarom iedereen aanraden om eens langs te gaan bij deze kapper, zeker als je een man bent. Ik heb eerder gemerkt dat er kappers zijn die mannen maar een beetje knippen omdat dat ook moet. Maar ik vind dat een kapper echt gespecialiseerd moet zijn in kapsels voor mannen, het is eigenlijk echt een vak apart. Daar kun je bij deze kapsalon in ieder geval van op aan. Ze zitten lekker in het centrum van Vlaardingen, dus het is hartstikke leuk om een bezoek aan hun salon te combineren met een dagje in de stad. Voor zowel dames als heren staan ze klaar, dus je kunt ook zeker als stel een afspraak maken. Eerst een beetje shoppen, naar de kapper en dan een hapje eten. Van zo’n dag knap je echt op en daarna kun je weer blij naar je werk met je nieuwe coupe. Ze knippen niet alleen goed, maar verzorging staat ook hoog in het vaandel, dus je haar ziet er na een bezoek aan deze kapper ook een stuk gezonder uit. Gun jezelf een meer verzorgd uiterlijk, dan voel je je gelijk een stuk beter. Maak een afspraak en laat je adviseren door deze experts. Kijkt u ook eens op kapsalon-vlaardingen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn