Mijn herenkapper Spijkenisse

30 maart 2018

Posted in Mens en gezondheid

Ik kom nu sinds kort bij de Quality One Hairsalon. Ik ben in mijn leven bij talloze kappers geweest, maar ben nergens zo degelijk en professioneel geholpen als daar. Deze herenkapper in Spijkenisse luistert naar de klant. Jij houdt de controle en bepaalt hoe je haar eruit gaat zien. Het is prettig dat er echt naar je wordt geluisterd. Wat zijn de voordelen van deze herenkapper in Spijkenisse?

  • Een prettige ervaring
  • Een sfeer voor mannen
  • Kwaliteit staat voorop
  • Snel en vakkundig geholpen

Om te beginnen is iedere afspraak weer een prettige ervaring. Je komt binnen en wordt meteen vriendelijk begroet. Je jas wordt aangenomen en je neemt even plaats. Je krijgt een lekkere kop koffie aangeboden, of mag meteen meelopen naar een lege stoel. Tijdens het knippen maken de kappers leuk contact. Ze voelen goed aan of je een lang gesprek wilt voeren, of dat je wat meer in jezelf gekeerd bent. Ik moet zeggen: iedere keer dat ik langskom bij deze herenkapper in Spijkenisse is dat weer een prima belevenis. Ten tweede is het ook wel eens prettig om naar een kapper te gaan die zich specifiek richt op mannen. Tuurlijk, wij kerels hechten iets minder waarde aan ons uiterlijk, maar we willen er wel verzorgd uitzien. Wij hebben dus ook baat bij een goed kapsel. De sfeer bij deze herenkapper uit Spijkenisse is erg prettig. Je valt als man in een warm bad. Een laatste voordeel is de kwaliteit. Uiteindelijk draait het daar toch allemaal om. Wanneer ik uit de stoel stap, weet ik dat mijn haar goed geknipt is. Ik ben nu al meerdere keren langs geweest en ben altijd tevreden met het resultaat. Kortom: ben jij op zoek naar een professionele herenkapper in Spijkenisse? Ga dan langs bij Quality One Hairsalon. Op hun website, kapsalon-spijkenisse.nl, krijg je meer informatie en kun je meteen een afspraak maken.

Herenkapper Spijkenisse: snel weer buiten

Als ik naar de kapper ga, heb ik één grote ergernis: zinloos wachten. Ik vind het vervelend om te moeten toekijken hoe een kapper haar opveegt, terwijl ik klaar ben voor mijn knipbeurt. Ik heb wel betere dingen te doen! Deze herenkapper in Spijkenisse heeft mij nog niet één keer zonder reden laten wachten. Tuurlijk, wanneer je binnenkomt moet je soms even wachten tot er een stoel vrij is, maar over het algemeen word je binnen een paar minuten geholpen. Ik wil tot slot nog iets zeggen over de professionaliteit van de kappers. Ik ben daar zeer over te spreken. Ik ben inmiddels door meerdere kappers geknipt, maar heb nog niet één keer het gevoel gehad dat ik slecht geknipt was. De kappers zijn vakkundig, werken snel en houden het gesprek gaande. Mijn complimenten voor de gang van zaken bij deze herkenkapper uit Spijkenisse! Wil jij een afspraak maken, of gewoon wat ideeën wisselen? Surf dan naar bovenstaande site en neem contact op. De klantenservice staat je vriendelijk te woord en beantwoord je vragen. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Baard of snor bijwerken

Natuurlijk kun je bij deze herenkapper in Spijkenisse ook terecht om je baard en snor te laten trimmen. Dit kan op verschillende leuke manieren. De baard kan bijvoorbeeld helemaal geschoren worden, of precies op maat worden geknipt. Zo zie je er altijd mannelijk, maar goed verzorgd uit. Zowel geschikt voor een eerste date, als voor een sollicitatiegesprek. Ben jij benieuwd wat deze kapper voor jou kan betekenen? Loop dan gerust eens binnen om een afspraak te maken. Zorg dat je vooraf weet wat je wilt, dan kun je zo goed mogelijk geholpen worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn