Doosjes kopen in de gewenste maten

19 februari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hebt u een winkel of een webshop? Verkoopt u relatief kleine producenten verwerkt u een groot deel van deze producten tot een eindproduct? Dan wilt u wellicht wat kleinere doosjes kopen dan de grote waarmee het is aangeleverd. Een collo bevat immers meerdere artikelen en dan is het onhandig om dat mee te geven aan uw klanten. U zoekt daarom naar doosjes kopen waar u al uw producten in kunt opbergen zodat u het aan de pakketdienst mee kunt geven voor een veilig transport. En dat is waar wij van dozenhal.nl om de hoek komen kijken want u kunt bij ons online doosjes kopen in de juiste grootte en voor een relatief lage prijs. Ook groothandelaren en fabrikanten die juist wel erg veel baat hebben bij grotere dozen kunnen bij ons aankloppen want op het gebied van dozen zijn wij simpelweg van alle markten thuis. Het is een geweldig product van karton en is niet alleen erg stug, u kunt het ook eenvoudig bewerken om er een kleiner formaat van te maken het hoge duurzaamheidsgehalte maakt het nog altijd tot een zeer populair verpakkingsmateriaal. Karton wordt meestal gewonnen uit gerecycled papier. Daarnaast kunt u na het doosjes kopen dit product meerdere malen gebruiken. Ook de klant kan het gaan gebruiken als opbergdoos, als knutselmateriaal of door eer een papierbak van te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos dus wacht niet langer en begin vandaag nog met het doosjes kopen via onze website.

U kunt hier voordelig allerlei doosjes kopen

Doosjes kopen in een webwinkel is uitermate eenvoudig. U bent ongetwijfeld wel bekend met shoppen online. Het is tegenwoordig echt helemaal in. We doen niet anders en het is dan ook heel logisch dat wij hier op den duur mee zijn begonnen. Voor het internet hadden we veel meer vertegenwoordigers nodig om bestellingen op te nemen en onze producten te verkopen. Nu kan dat op een heel andere manier en kunnen wij op loonkosten besparen. Die voorbeeldjes vindt u zeker terug in onze verkoopsprijzen. De kans dat u elders doosjes kopen gaat omdat het er daar goedkoper is, dat komt eigenlijk niet voor. En wij vinden het belangrijk dat ieder bedrijf, ongeacht diens grootte, bij ons terecht kan. Als u doosjes kopen wilt dan kunt u online eerst even aangeven wat uw wensen zijn. Het moet immers goed passen zodat u verder nauwelijks verpakkingsmateriaal nodig hebt om het product mee in te pakken en te beschermen. Terwijl u bij gevoelige handelswaar juist wel liever een wat grotere doos koopt om rekening te houden met wikkelfolie en bijvoorbeeld piepschuim.

  • Vul daarom online de gewenste maten in,
  • Geef vervolgens aan hoeveel doosjes u kopen wilt,
  • Maak een keuze uit de gewenste kwaliteit,
  • En vul ten slotte uw gegevens in,
  • Op basis van deze gegevens sturen we u doorgaans binnen een werkdag een compleet vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord? Dan kunt u het doosjes kopen afronden door het bedrag over te maken en doen we er alles aan om zo spoedig mogelijk te leveren.

Al sinds 1978 staan wij voor u klaar

Dus we hebben erg veel ervaring met de productie en de verkoop van dozen in alle vormen en maten. U kunt op de site uiteraard de diverse producten nog eens met eigen ogen bekijken. Zoekt u bijvoorbeeld naar bedrukte dozen, tabaksdozen of naar grote fabrieksdozen? We hebben het uiteraard allemaal. Hopelijk bent u erg tevreden met ons product maar ook over de service die we hebben verleend. U kunt na afloop een beoordeling geven op onze site. We hebben een gemiddelde van maar liefst een 8,8.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn