Reiki Apeldoorn

22 februari 2018

Posted in Mens en gezondheid

Het ondergaan van een behandeling van Reiki Apeldoorn is het mogelijk op een andere manier van lichamelijke en geestelijke klachten af te komen. Bij In Ontspannen Handen is reiki een van de behandelingen die gegeven worden door de ervaren therapeute Ria Achterkamp. Haar behandelingen staan voor hoge kwaliteit, professionaliteit en ervaring. Na het behalen van diverse massagecursussen bij de Massageacademie, is zij zich ook gaan verdiepen in reiki en voetreflextherapie. Reiki Apeldoorn is een andere behandelmethode dat de blokkades in het lichaam aanpakt. Dit werkt alleen als u een goed gevoel heeft bij de reiki-therapeute en uiteraard zich helemaal kunt overgeven aan de behandeling. Wanneer het voor u helemaal nieuw gebied is, dan is het niet vreemd dat u nog over een zekere drempel heen getrokken moet worden. Om dit te bereiken is zij in staat u alle informatie te geven die nodig is voor een geslaagde behandeling. Zo zal zij met u een open en kalm gesprek aangaan. Hierbij wordt u geïntroduceerd met de therapie en weet u beter wat u te wachten staat gedurende Reiki Apeldoorn. Op deze manier gaat u niet verrast worden tijdens de behandeling zelf. Kijk op inontspannenhanden voor meer informatie over deze behandelingen en wat Ria Achterkamp nog meer voor u kan betekenen.

Ontspannen dankzij Reiki Apeldoorn

Het kan zijn dat Reiki Apeldoorn een behoorlijke stap voor u is om te zetten. Vaak zoeken mensen nieuwe behandelingen en therapie├źn als de reguliere geneeskunde niet voldoende effect heeft. De term Reiki is een Japans woord voor levensenergie. Het is een positieve energie die tevens een helende werking heeft op lichaam en geest. Soms kunnen er echter blokkades ontstaan in deze energie en dit kan zich uiten in lichamelijke klachten. Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor het ontstaan voor een blokkade. Deze blokkades kunnen ontstaan door gebeurtenissen die vervolgens niet goed verwerkt zijn. Wanneer een blokkade lange tijd aanhoudt, dan zal de energie niet goed door het lichaam geleiden. Een Reiki Apeldoorn kan helpen deze blokkade op te heffen, zodat de energie beter door het lichaam stroomt. Met behulp van handoplegging wordt de energiestroming weer op gang gebracht, zodat de blokkade opgeheven kan worden. Helaas kan het lang aanhouden van een blokkade, ontaarden in chronische lichamelijk en geestelijke klachten. Denk daarbij aan vermoeidheid of lichamelijke klachten als verkrampte spieren. Het zou heel jammer zijn als u nog lange tijd met de klachten moet rondlopen. Een therapie van Reiki Apeldoorn kan dan enkel zorgen voor verlichting van de klachten waar u mee te maken hebt. Mogelijk dat de andere behandelingen van In Ontspannen Handen er nog bij kunnen dragen. Dat is het voordeel van deze therapeute, ze heeft meerdere opties om de klachten te verlichten.

De veelzijdigheid van de therapeute

Naast Reiki Apeldoorn biedt In Ontspannen handen ook andere alternatieve behandelingen. Allemaal hebben ze als doel uw lichaam te ontspannen en verlichting te geven. Denk daarbij aan de volgende behandelvormen:

  • Klankschalen
  • Massages
  • Voetreflextherapie
  • Harsen

Het is duidelijk dat Reiki Apeldoorn veelzijdiger is en terug kan vallen op meerdere manieren om de energie in uw lichaam te doen stromen. Ook bij massages en voetreflextherapie staat het verdwijnen van spanningen centraal. Bij voetreflexologie staat helemaal de focus op het verbinden van lichaam, geest en ziel. Op deze manier worden fysieke, psychische en emotionele aspecten in zijn geheel behandeld. Heeft u momenteel veel last van lichamelijke en mentale klachten? Dan is Reiki Apeldoorn wellicht een behandeling voor u om de ergste spanning uit uw lichaam te doen verdwijnen. Lees meer informatie op inontspannenhanden.nl om uit te zoeken welke therapie voor u het meest geschikt is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn