Papieren draagtassen

23 februari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

In winkels mogen er niet langer plastic tasjes gratis weggegeven worden, maar op papieren draagtassen zit geen belemmering! Dat er een keer een eind zou moeten komen aan de stroom met plastic, dat zal voor iedereen wel duidelijk zijn. We kennen immers allemaal de beelden van enorme ophopingen hiervan in de oceanen en we zullen allemaal in onze eigen buurt ook wel eens tasjes hebben zien rondslingeren als zwerfvuil. Veel winkeliers en marktverkopers hebben ervoor gekozen om dikkere tassen aan te bieden tegen een relatief lage prijs, zodat klanten alsnog een tasje om hun aankopen kunnen doen. Maar waarom niet kiezen voor papieren draagtassen? Deze mag je zo meegeven aan de klant, je hoeft hier van de overheid geen geld voor te vragen. Als jij service wilt bieden aan jouw klanten, en welke ondernemer wil dat nu niet, dan is dit dus de oplossing! Overweeg dus zeker eens of papieren draagtassen ook voor jouw zaak een goed idee zijn.

Papieren draagtassen als reclame

Service bieden aan je klanten is dus een goede reden om voor papieren draagtassen te kiezen, aangezien je die nog wel gratis weg mag geven. Maar er is nog een andere goede reden om hiervoor te kiezen en dat heeft te maken met je naamsbekendheid. Het is voor je zaken vaak erg belangrijk dat mensen herkenbaar met jouw tasjes over straat lopen, of dit nu in een winkelstraat is, op een markt of op een fair. Als ander winkelend publiek namelijk heel vaak dezelfde tas voorbij zien komen, dan gaan zij zich toch afvragen wat deze verkoper nu precies voor producten verkoopt. Ze zullen dus eerder geneigd zijn als zij veel papieren draagtassen zien, om even een bezoek te brengen aan jouw winkel of jouw kraam. Bovendien vergroot dit natuurlijk ook jouw naamsbekendheid, iedere keer dat iemand een tas ziet met jouw naam en logo, komen zij heel kort even in aanraking met jouw bedrijf en dat is zeker positief! Daar komt bij, kies jij voor papieren draagtassen, dan laat je zien dat je het milieu een warm hart toedraagt. We weten immers allemaal dat papier heel goed hergebruikt kan worden. Er zijn dus verschillende redenen waarom je voor het gebruik hiervan zou kunnen kiezen.

Verschillende mogelijkheden

Overweeg jij om papieren draagtassen voor jouw zaak te laten drukken? Dan is het goed om te weten dat er verschillende mogelijkheden op dit gebied bestaan. Wat valt er nu zoal te kiezen? Je kunt kiezen uit:

  • verschillende formaten
  • verschillende soorten hengsels, bijvoorbeeld plat of gedraaid
  • diverse diktes van het papier
  • diverse kleuren

Zo zijn er varianten verkrijgbaar die vrij basis zijn, gewoon bruin papier van een wat dunnere kwaliteit, maar zijn er ook varianten mogelijk die een hele dikke kwaliteit hebben en een leuk kleurtje als basis. De laatste hebben een wat luxere uitstraling, terwijl de eerste meer basic zijn. Wat voor soort papieren draagtassen voor jou de beste keus zijn, dat hangt natuurlijk af van het soort winkel dat je hebt en van de uitstraling die jij wilt bereiken. Voor sommige ondernemers is juist die basic uitstraling wat ze nastreven, terwijl anderen luxe wil uitstralen. Uiteraard kun jij zelf helemaal de opdruk bepalen, zowel wat betreft tekst en afbeelding als betreft kleur. Ben jij op zoek naar een goed bedrijf voor het laten bedrukken van papieren draagtassen? Dan moet je eens kijken bij Ecorelatiegeschenken.be. Zij bieden vele mogelijkheden en alle tasjes in hun assortiment zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Je maakt op deze manier dus ook nog eens een extra verantwoorde keuze! Dat maakt Ecorelatiegeschenken.be dus tot een zeer goede optie voor deze tasjes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn