Dopper is ontzettend handig

1 juni 2016

Posted in Mens en gezondheid

Steeds meer mensen maken gebruik van een Dopper en dat is ook niet meer dan terecht, ze zijn namelijk ontzettend handig in gebruik en hebben verschillende andere pluspunten. Je kunt misschien denken dat je ook prima een ander flesje kunt gebruiken om wat water voor onderweg mee te nemen, maar dit merk heeft toch echt verschillende voordelen die andere flesjes niet hebben. Het belangrijkste pluspunt van een Dopper is dat deze vrij is van BPA, in tegenstelling tot andere waterflesjes. Gebruik je een flesje keer op keer, dan kunnen hierdoor schadelijke stoffen vrijkomen. Wat voor effect dit op de lange termijn op je gezondheid heeft, is nog helemaal niet duidelijk. Maar het spreekt natuurlijk voor zich dat je liever het zekere voor het onzekere neemt. Voor je gezondheid is een Dopper gebruiken dus een goede keus, maar ze zijn ook gewoon heel handig in gebruik. Je kunt er namelijk gewoon uit drinken, zoals uit alle andere flesjes, maar je kunt het ook als een bekertje gebruiken. Het bovenste deel van de fles kan namelijk ook losgeschroefd worden en de speciaal vormgegeven dop kan dan dienen als standaard, zodat je ‘kopje’ niet omvalt. Ook voor mensen die niet zo houden van het drinken uit een fles, is een Dopper dus een zeer goede keus. Zo kun je heel gemakkelijk water ergens mee naar toenemen, het uit het bekertje opdrinken en vervolgens ergens bij een kraan weer bijvullen. Ideaal dus voor onderweg, voor op vakantie, voor naar je werk of je studie.

De vele voordelen van Dopper

Naast de al genoemde pluspunten, heeft Dopper nog een groot voordeel en dat is dat het gebruikte materiaal zeer stevig is. Waar andere waterflesjes vaak van zacht plastic zijn gemaakt, is een Dopper gemaakt van stevig kunststof of van RVS. Dit betekent dat ze tegen een stootje kunnen en niet bij de eerste keer dat ze vallen meteen kapot gaan. Dat is natuurlijk wel zo prettig voor onderweg, je kunt echt op de stevigheid en kwaliteit van het merk vertrouwen. Bij de stevige kunststof variant is het bovendien zo dat deze voor het grootste gedeelte gemaakt is van gerecyclede materialen. Door een Dopper te gebruiken, draag je dus op twee manieren bij aan een beter milieu: recycling zorgt voor een minder grote afvalberg, net als het feit dat er op deze manier heel wat minder flesjes op de afvalberg belanden. Het mes snijdt wat dat betreft dus aan twee kanten. Koop je een Dopper, dan draag je bovendien bij aan het bevorderen van schoon drinkwater in arme landen. Van de winst die zij maken wordt namelijk 10 procent afgedragen aan stichting Simavi. Deze internationale organisatie houdt zich al meer dan 80 jaar bezig met projecten die veilig drinkwater bevorderen. Ze zorgen bijvoorbeeld voor gratis watertappunten, zodat de mensen schoon en veilig water kunnen tappen en zo niet langer ziek worden van hun drinken. Kies jij voor de aanschaf van een Dopper, dan kies je dus voor:

  • een flesje dat geen BPA bevat en dat dus niet schadelijk is voor je eigen gezondheid
  • sterk materiaal, dat tegen een stootje kan en een lange levensduur heeft
  • een waterfles die gemaakt is van gerecyclede grondstoffen
  • veel gebruiksgemak, immers het is zowel te gebruiken als fles en als beker
  • een kleinere afvalberg, want er hoeven niet steeds nieuwe flessen gefabriceerd te worden
  • het verbeteren van watervoorzieningen in arme landen

En een laatste pluspunt, wat hierboven nog niet aan bod was gekomen, de beide varianten van Dopper, de RVS en hard plastic uitvoering, kunnen allebei gewoon gereinigd worden in de vaatwasser. Dat is natuurlijk ontzettend handig.

Koop bij Waterfleswinkel

Er zijn dus veel verschillende redenen om juist voor de Dopper te kiezen en dan hebben we het nog niet eens gehad over dat deze verkrijgbaar is in veel leuke kleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw, groen, rood, wit, paars, oranje en geel. Wil jij ook graag beschikken over zo’n enorm handige Dopper, die je ontzettend veel voordelen biedt? Dan kun je deze aanschaffen via Waterfleswinkel. Je vindt bij deze webshop alle producten die door dit merk gemaakt zijn. Niet alleen kun je bij hen terecht voor de originele Dopper van hard kunststof en met een inhoud van een halve liter, zij bieden ook de nieuwe RVS variant. Deze laatste heeft een zeer stoer uiterlijk en een iets grotere inhoud, namelijk 0,8 liter. Je kunt bij hen een los exemplaar kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om meteen een Family-Pack te nemen, waar vijf verschillende kleuren waterflessen in zitten. Iedereen uit jouw gezin kan dan een favoriete kleur kiezen en zo heeft ieder altijd een eigen flesje om overal naar toe mee te nemen. Bij Waterfleswinkel kun je bovendien ook verschillende accessoires kopen die je kunt gebruiken in combinatie met de Dopper. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speciale Sport Cap, oftewel een dop met daarin een drinktuit verwerkt. Ontzettend handig natuurlijk als je geen handen vrij hebt om de dop los te draaien. Daarnaast kun je bij deze webwinkel ook terecht voor handige reinigingsborstels. Zoals gezegd kan de fles prima in de vaatwasser, maar wil je deze met de hand afwassen of extra schoonmaken, dan is een reinigingsborstel zeker geen overbodige luxe. Waterfleswinkel is dus het juiste adres als jij een Dopper of accessoires die hier bij horen wilt gaan kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn