Trafo op maat gemaakt

1 juni 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als hotelmanager weet ik op van een heleboel gebieden iets af. Voor veel dingen zoek ik dan ook vaak zelf een oplossing. Maar op sommige gebieden moet je de zaken niet zelf willen oplossen. Zo zou ik nooit zelf aan de slag gaan met elektra bijvoorbeeld. Dit is een gebied waar een diepgaande kennis zeker vereist is en dus laat ik dit altijd over aan de professionals. Toen ons hotel toe was aan een renovatie wilde ik nieuwe transformatoren laten installeren. Ik wilde dit laten doen door een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft en ons ook een gespecialiseerde service kon aanbieden. Een goede vriend van mij raadde mij aan om contact op te nemen met het bedrijf ETI. Hij had door dit bedrijf een speciale trafo laten maken en was niet alleen uiterst tevreden over kwaliteit van de trafo, maar ook over de manier waarop het proces verliep. Hij had, net als ik, verwacht dat het lang zou duren voordat de speciaal ontwikkelde trafo af zou zijn. Hij had de trafo echter in zeer korte tijd binnen en in gebruik genomen. Hij doet inmiddels regelmatig zaken met ETI, want ook op andere gebieden leveren zij een uitstekende kwaliteit.

  • line conditioning
  • power units
  • bedradingen

Op het gebied van netspanning zijn ze experts en kunnen ze heel veel voor je betekenen. Of je nu op zoek bent naar een standaard product, bijvoorbeeld een trafo, of juist iets speciaal ontwikkeld wilt hebben. Het kan allemaal bij ETI. Bijna iedere dag staan zij voor je klaar om de mogelijkheden met je door te nemen en voor je aan de slag te gaan. Toen mijn vriend mij over dit bedrijf vertelde heb ik nog dezelfde middag contact met ze opgenomen. Binnen enkele dagen had ik een afspraak en legde ik ze mijn situatie en zelfopgestelde plan voor. Hier wisten ze wel raad mee! Ik dacht dat wel een tijd zou duren voordat ik weer van ze zou horen, maar binnen enkele dagen hadden ze het ontwerp af en gingen ze hiermee verder.

De trafo met speciale functies

Ik vind het vanzelfsprekend dat als je een bedrijf runt je van zoveel mogelijk zaken waarmee je te maken krijgt kennis hebt. Dat hoeft niet te betekenen dat je ook alles zelf doet, maar het is wel fijn om zelf een beetje kennis van een onderwerp te hebben voordat je een expert inhuurt. Het is me al te vaak overkomen dat ik dacht een ervaren persoon in te huren die uiteindelijk helemaal niet zoveel ervaring bleek te hebben. Ik heb dan ook al snel geleerd om zelf ook een basiskennis te hebben van bepaalde onderwerpen waarmee je aan de slag wilt gaan. Toen ik dus besloten had om nieuwe transformatoren te laten installeren. Ben ik mij gaan inlezen op het gebied van een goede trafo. Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn kennis van de natuurkunde is nooit zo goed geweest en als je meer wilt weten over hoe een trafo werkt dan is dat wel nodig. Ik heb zo goed en kwaad als het ging meer geleerd over de werking van een trafo. Toen ik het gesprek met ETI aanging wist ik ongeveer waar ik het over had, maar ik was blij dat zij de trafo voor mij gingen ontwikkelen. Ik heb er geen moment aan getwijfeld dat zij niet wisten waar ze mee bezig zijn. Je merkt direct dat ze ruime ervaring hebben op dit gebied en dat ze ook weten hoe zij naar de wensen van hun klanten moeten luisteren. Dit vind ik altijd een van de belangrijkste dingen. Je product kan nog zo goed zijn, als jij niet weet hoe je naar je klanten moet luisteren dan haak ik al snel af. Bij dit bedrijf weten ze dit echter uiterst goed te combineren.

De trafo wordt snel opgeleverd

Het laten ontwikkelen van een trafo duurde dus absoluut niet zo lang als ik gedacht had van tevoren. Dit is dan ook een van de vele redenen waarom ik ETI aan ieder bedrijf dat nieuwe transformatoren wilt zou aanraden. De kwaliteit van de trafo die zij speciaal voor mij ontwikkeld hebben was uitstekend. Het lijkt iets kleins, maar het kan, zeker in een hotel een wereld van verschil maken. Ik was echter niet alleen tevreden over de trafo die zij leverden. De service is goed en snel. Met name dit laatste zullen veel andere bedrijven op prijs kunnen stellen. Niets is voor een bedrijf zo vervelend als moeten wachten op producten. Zonder de trafo lag het project een hele tijd stil gelegen en tijd is geld. Ik was zeer verrast over de snelheid waarmee ETI hun producten afleveren. Zeker aangezien het een speciaal voor mij ontwikkeld product is. Toch draaiden ze hier hun hand niet voor om en zorgden ze er voor dat ik binnen de kortste keren de transformator kon installeren en dus ook verder kon met het project. Daarnaast was de prijs ook zeer scherp. Een ander belangrijk onderdeel voor een bedrijf. Als je iets als ondernemer niet wilt is het teveel geld uitgeven. Een goed onderzoek en duidelijk zijn voorkomt dit in veel gevallen, maar bij ETI was dit niet eens nodig. Het is een bedrijf die zijn afspraken nakomt en de wensen van de klant als het allerbelangrijkste zien. Neem dus zeker nog vandaag contact met ze op als jij op zoek bent naar transformatoren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn