Draag een Buff tegen de zon, regen, wind en kou

17 juni 2016

Posted in Mode en Kleding

Bent u graag buiten en doet u daar veel activiteiten? Denk bijvoorbeeld aan hardlopen, zwemmen, fietsen of skiën. Dan is een goede bescherming tegen de elementen een prettig iets. Een Buff zal u beschermen tegen uiteenlopende invloeden van buitenaf. Zo is het perfect tegen de kou, maar ook wind, regen en zon worden door de doek tegengehouden. Hierdoor is deze hoofdaccessoires dus makkelijk in te zetten in verschillende situaties. U kunt de Buff op verschillende wijzen dragen waardoor het nog leuker wordt om er een aan te schaffen. Wanneer u op de website van Headwearwebshop.nl kijkt dan zult u direct zien dat de doek niet alleen multifunctioneel is, maar ook in variërende kleuren en patronen te bestellen is. Daarnaast zijn ze er verschillende doelgroepen:

  • voor volwassenen
  • voor kinderen
  • voor uw hond
  • eigen ontwerp

Daarnaast verkoopt deze webshop ook trishabands, waarmee u uw haar makkelijk in bedwang houdt zonder dat uw hele hoofd bedekt wordt. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u in zeer warm weer outdoor activiteiten gaat doen. Wist u dat het merendeel van uw lichaamswarmte verliest via uw hoofd? Daarom is het tijdens de koude wintermaanden verstandig om uw hoofd te bedekken met een Buff, maar kunt u er tijdens de zomermaanden beter voor kiezen om uw hoofd juist vrij te laten. Zo kunt u eenvoudiger en sneller overbodige warmte kwijt. De Buff is erg licht en daardoor fijn om te dragen. Het merendeel van de tijd zult u niet eens merken dat u hem opheeft en dat is wat veel mensen er zo prettig aan vinden. Een muts kan bijvoorbeeld gaan jeuken of verschuift wanneer u ergens tegenaan komt. Met de Buff hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Deze blijft prima op zijn plek zitten en zal ook geen jeuk als reactie veroorzaken. Het voelt erg prettig om de doek te dragen.

Stijlvol met een Buff op pad

Het leukste van een Buff is niet alleen dat deze zeer comfortabel is, maar ook nog eens zeer stijlvol. In het assortiment van de Headwearwebshop.nl heeft u een ruime keuze in patronen, motieven en kleuren. Zo zit er altijd wel iets voor u tussen. Er zijn ook verschillende soorten waar u uit kunt kiezen:

  • original Buff
  • Cap pro
  • Helmet liner pro
  • High UV protection

Daarnaast komen de verschillende categorieën ook weer met variaties. Zo is de original Buff er ook in bijvoorbeeld de polar versie. De uiteenlopende soorten hebben allemaal zo hun eigen kenmerken en afhankelijk van het doel waar je de Buff voor zult gebruiken kiest u dus een bepaalde soort. Neem bijvoorbeeld de original Buff. Uiteraard heeft u ruime keuze in uiterlijk van de artikelen, maar welke u ook kiest u kunt ze allemaal op wel 13 verschillende manieren dragen. Voor iedere gelegenheid kunt u er dus voor kiezen om de Buff anders te dragen en zo toch weer uniek voor de dag te komen. Op de website kunt u zien op welke manieren u het allemaal kunt dragen, bijvoorbeeld als muts, bandana of halsdoek. Daarnaast is de manier waarop u de Buff draagt ook makkelijk te verwisselen. Door eenvoudig weg de doek uit elkaar te halen en anders in elkaar te zetten heeft u binnen enkele minuten een compleet nieuwe look voor uzelf in elkaar gezet. Draagt u de doek op een bepaalde manier omdat u dacht dat het buiten koud zou zijn, maar valt dit eigenlijk wel mee en heeft u het nu te warm? Dan verandert u snel de vorm van de doek en bent u klaar voor de nieuwe omstandigheden.

De Buff, ook ideaal als promotiemateriaal

Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar origineel promotiemateriaal? Dan is de Buff ook zeker iets voor u. U kunt niet alleen de standaard Buffs kopen, u kunt er ook zelf een laten ontwerpen. Op de website vindt u verschillende voorbeelden van hoe u dit kunt laten doen. Veel bedrijven zijn op zoek naar een leuke manier om zichzelf te promoten. Dit is echter makkelijk gezegd dan gedaan. Met de Buff bent u ervan verzekerd dat u iets unieks uit kan delen aan uw potentiële klanten. U kunt uw logo op verschillende manieren op de Buff laten plaatsen en u kunt hier natuurlijk uw eigen creativiteit op loslaten. Bent u niet zo creatief aangelegd? Neem dan het patroon over van een van de voorbeelden die u in de webshop kunt zien. Wilt u meer informatie over hoe u dit promotiemateriaal kan laten maken en welk prijskaartje hieraan hangt? Neem dan contact op met de webshop. Zij zullen met u de mogelijkheden doorlopen en aan de hand van uw situatie een offerte voor u opzetten. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt dus later een beslissing maken aan de hand van de informatie en offerte die u heeft gekregen. Het is ook mogelijk om de offerte aan te vragen via de website door het contactformulier te gebruiken. Bent u klaar om uw bestelling te plaatsen? Dan zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Paypal, iDeal en creditcards behoren allemaal tot de mogelijkheden om uw bestelling af te rekenen. Ook is er de optie om met AfterPay te betalen. Nadat u uw order geplaatst heeft krijgt u een e-mail met een betalingslink. Zo kunt u het bedrag dus eenvoudig achteraf betalen op het moment dat het u het beste uitkomt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn