Een boiler van 15 liter in de keuken van BoilerGarant

20 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je in de keuken bezig bent, dan is het uiteraard fijn dat je via de kraan warm water tot je beschikking hebt. Stel je een voor dat je alleen maar koud water kon gebruiken. Het leven zou meteen een stuk minder aangenaam zijn. Hetzelfde geldt voor de douche. Een koude douche is af en toe best lekker, maar het is toch wel zo prettig als je zelf de temperatuur kunt bepalen. Helemaal als het hartje winter is en je voordat je onder de douche gaat staan al bibbert van de kou. Daarom is het voor de keuken geen slecht idee om een boiler van 15 liter te kopen. Deze bestel je dan ook gemakkelijk bij Boiler Garant. Het mooie aan een boiler van 15 liter is uiteraard het formaat. Als je 1 boiler moet gebruiken voor zowel de douche als de keuken, dan moet je al snel denken aan een boiler van 50 liter of meer. Deze boiler moet immers het water opwarmen waarmee jij kunt douchen en dan moet er ook nog voldoende water overblijven voor de afwas in de keuken. 10 minuten douchen kost je immers al aardig wat liters water. Maar als je reeds een boiler hebt voor de douche of als het water in de douche is aangesloten op de CV installatie, dan heb je niet zo’n enorm onding meer nodig. In de keuken verbruik je echter veel minder water. Je kunt daarom prima uit de voeten met een kleine boiler van 15 liter. Dit is vaak meer dan genoeg voor een keuken. Het fijne aan een dergelijke boiler van 15 liter is natuurlijk dat deze heel weinig ruimte in beslag neemt. Daardoor kun je de kleine boiler van 15 liter ook gemakkelijk wegwerken. Dat betekent vervolgens ook dat je de boiler bijvoorbeeld in een keukenkastje kunt wegwerken, zodat je keuken niet wordt ontsiert door een boiler van 15 liter. Dat is uiteraard heel prettig, want zo behoudt je de strakke uitstraling van de keuken. Een ander voordeel van de keukenboiler is dat je altijd heel snel warm water hebt. De afstand tussen de kraan en de boiler is natuurlijk klein als je de boiler in de keuken zelf plaatst. Daardoor heb je snel warm of heet water tot je beschikking en daardoor verspil je ook minder water. Je hoeft de kraan niet lang te laten lopen voordat het water eindelijk warm genoeg is.

Waar kan ik terecht voor een mooie boiler van 15 liter?

Zoals gezegd kun je bij boilergarant een boiler van 15 liter kopen. Dat betekent niet dat je alleen bij boilergarant terecht kunt voor een boiler van dit formaat. Tevens hoef je je ook niet alleen te beperken tot keukenboilers. Je hebt verschillende opties en mogelijkheden. Om erachter te komen wat al die mogelijkheden zijn, kun je het beste gewoon even een kijkje nemen op de website van boilergarant.nl.

De voordelen van bestellen bij boilergarant.nl

Als je ervoor kiest om te bestellen via deze winkel, dan profiteer je van vele voordelen. Hierbij kun je onder andere denken aan: 

  • Uit de grootste boilerfabriek in Europa
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Installatie mogelijk 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn